Fivem camiasında uzun bir süredir varım. İlk olarak ONLY ROLEPLAY'in tüm sinematiklerini yaparak hizmetlerime başladım. Başarılı olduğumu düşünüyorum. 2019 ve 2021 yıllarını bu işleri yaparak geçirdim. 2022 yılında şuan DEEP ROLEPLAY'in sahibi olan Paşa'dan ymap ve mlo hakkında eğitim aldım. Ve proje yaparak hatalarımı öğrenerek geliştirdim.
Şuanda DEEP ROLEPLAY'in tüm mekanlarını yapmaktayım ve ek olarak oyuncuların malikanelerini tasarlamaktayım. Sosyal mekanlar tasarlayarak oyuncuların oyun zevkini arttırıcı işler yapıyorum. Kendimi geliştirmek ve birçok sunucuda hizmet vermek istiyorum. Monotonluktan sıkıldım.
[Yapacaklarım]
Size teklifim sunucunuzdaki map yükleme işlerini, map optimizasyonunu yapmak, küçük işleri düzenlemek, propları düzenlemek gibi hizmetler vermek.
Lakin zor işleri ücret ile yapmaktayım. Size sıfırdan otel yada mekan tasarlayamam DEEP ROLEPLAY gibi ücret vererek yaptırabilirsiniz.
Sunucunuzda hata çıkaran mapleri düzenlerim ve yardımcı olurum.
Sunucnuza isteğinize uygun ymap mlo bulmaya çalışırım.
[İsteklerim]
Bunları bana sunucunuzdaki oyuncuların işlerini bağlamak kaydıyla yaptırabilirsiniz. Paslaşarak ilerleriz.
Designer permi vermeniz ve bana reklam için oda açmanız yeterli olacaktır.
[İletişim]
Discord : Polisei#0035
Tebex :
Server :
Şuanda DEEP ROLEPLAY'in tüm mekanlarını yapmaktayım ve ek olarak oyuncuların malikanelerini tasarlamaktayım. Sosyal mekanlar tasarlayarak oyuncuların oyun zevkini arttırıcı işler yapıyorum. Kendimi geliştirmek ve birçok sunucuda hizmet vermek istiyorum. Monotonluktan sıkıldım.
[Yapacaklarım]
Size teklifim sunucunuzdaki map yükleme işlerini, map optimizasyonunu yapmak, küçük işleri düzenlemek, propları düzenlemek gibi hizmetler vermek.
Lakin zor işleri ücret ile yapmaktayım. Size sıfırdan otel yada mekan tasarlayamam DEEP ROLEPLAY gibi ücret vererek yaptırabilirsiniz.
Sunucunuzda hata çıkaran mapleri düzenlerim ve yardımcı olurum.
Sunucnuza isteğinize uygun ymap mlo bulmaya çalışırım.
[İsteklerim]
Bunları bana sunucunuzdaki oyuncuların işlerini bağlamak kaydıyla yaptırabilirsiniz. Paslaşarak ilerleriz.
Designer permi vermeniz ve bana reklam için oda açmanız yeterli olacaktır.
[İletişim]
Discord : Polisei#0035
Tebex :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Server :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: