Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni bir map fakat puase menu de halen los santos mapi var mapi nasıl kaldırabilirim ? eğer kaldırmak mümkün değilse direk pausemenuden mapi kaldırabilir miyim
Mapi kaldırmanın mümkün olduğunu biliyorum bazı sunucularda LS Mapinin kalktığını görmüştüm lakin nasıl yapıldığını bilmiyorum (Kast ettiğim mapi pausemenuden kaldırmak)
Hocam bu satış konusu değil yardım konusu sorunum halen çözüme ulaşmadıysa ve kimse yardımcı olmuyorsa güncel atmak dışında ne yapabilirim ? zaten kendimce araştırıyorum
Hocam Vice city için Map ekledim mapin minimapini de ekledim fakat harita da fiziksel olarak los santos kalkmış olmasına rağmen minimap de kalkmadı şuan minimap de vice city sağ aşağıda gözükürken los santos fiziksel olarak olmamasına rağmen minimapde yerinde gözüküyor istediğim los santosu minimap ve pausemenuden kaldırıp vice city mapini ortalamak
mapden kastım bu puase menu mapi (görsel temsilidir sorum fivem için)
Hocam bu satış konusu değil yardım konusu sorunum halen çözüme ulaşmadıysa ve kimse yardımcı olmuyorsa güncel atmak dışında ne yapabilirim ? zaten kendimce araştırıyorum
Forum kuralları bu şekildedir. Satış veya yardım konuları arasında ayrım yapılmaz. Güncel kuralına uymayarak konu açan diğer üyelerimizin hakkına giriyorsun.
Şöyle bir çözüm yoluna gidebilirsin. Renkli harita scriptini al heryeri siyaha boya blipleri kaldır = artık map yok.
Biraz saçma bir yol ama işine yarıyabilir belki.
Şöyle bir çözüm yoluna gidebilirsin. Renkli harita scriptini al heryeri siyaha boya blipleri kaldır = artık map yok.