Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eğer gabz gibi yapılmış hastahane karakol gibi ymapleri tekrardan yapmak için 3ds max kullanabilirsin. Ha ben sadece dekor amaçlı bişeyler koycam diyosan codewalker kullanmalısın.
eğer gabz gibi yapılmış hastahane karakol gibi ymapleri tekrardan yapmak için 3ds max kullanabilirsin. Ha ben sadece dekor amaçlı bişeyler koycam diyosan codewalker kullanmalısın.
code wolker programını biliyorum evet mta oynadıysan bilirsin map editor moduna geçip mapı düzenleyebiliyorduk. Benim aradığım şey mtadaki gibi map editor olayı
MTA'daki map editor gta 5 dede var. Map editor'u 'gta5mods.com' dan yüklersen görebilirsin. Fakat ordan FiveM'e dosya geçiyormu bilmiyorum yüksek ihtimal uyarlanıyordur fakat araştırmak lazım.