Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Mapping nasil yapabilirim ?

• Konbuyu başlatan Emre67
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 1K

Emre67

Üye
FT Kullanıcı
268
Ben burayi hangi programm la degistire bilirim ? mapping olarak

DF
tsk ederim ama bende gimp de hata cikiyor

DF
ne alaka , photoshop diyon ama insan bir video felan atar dostum

DF
Buradan bakınca googleye mi benziyorum dostum.

İnsanlarla düzgün konusmayı öğretmediler mi sana kardeşim adam dostca bir soru sormus bilmiyorsam bilmiyorum de cevap vermiyeceksen saçma sapan tavırlara girme bu senin için iyi olmaz.

Bu videonun aynısını yaparsan dds dosyalarını photoshop ile kolaylıkla açabilirsin. Gimp çok kanser bir uygulama photosop sana kolaylık sağlıyacaktır kolay gelsin iyi forumlar dilerim

DF
İnsanlarla düzgün konusmayı öğretmediler mi sana kardeşim adam dostca bir soru sormus bilmiyorsam bilmiyorum de cevap vermiyeceksen saçma sapan tavırlara girme bu senin için iyi olmaz.

Bu videonun aynısını yaparsan dds dosyalarını photoshop ile kolaylıkla açabilirsin. Gimp çok kanser bir uygulama photosop sana kolaylık sağlıyacaktır kolay gelsin iyi forumlar dilerim

Yıl 2019 ve hala Photoshop bilmeyipte sunucu işlerine girmeye çalışanlar...

Bu arada sondaki tehditi tam kavrayamadım?

Ne yani banlanmak ile mi tehdit ediliyorum?

DF
Yıl 2019 ve hala Photoshop bilmeyipte sunucu işlerine girmeye çalışanlar...

Bu arada sondaki tehditi tam kavrayamadım?

Ne yani banlanmak ile mi tehdit ediliyorum?

Yıl olmuş 2019 sen daha kiminle nasıl konusagını insanlara nasıl davranmayı öğrenememissin önce kendine çeki düzen ver ne bu ego kasıntı amk sanırsın fivem kendi yazdı biraz salın la kanser etmeyin adamı bilmediğin yada bildiğin şeyler hakkında kendi yorumunu katıp insanları darlama kimse anasının karnında öğrenmiyor herkes bir süreçten geçiyor phoshop bilmemesi ayıp değil insanca gelip sormus sana nasıl yapabilirim senin ona düzgün güzel bir dille cevap vermemen ayıp kusura bakma böyle çok fazla yerde barınamassın şutlarlar.

DF
Yıl olmuş 2019 sen daha kiminle nasıl konusagını insanlara nasıl davranmayı öğrenememissin önce kendine çeki düzen ver ne bu ego kasıntı amk sanırsın fivem kendi yazdı biraz salın la kanser etmeyin adamı bilmediğin yada bildiğin şeyler hakkında kendi yorumunu katıp insanları darlama kimse anasının karnında öğrenmiyor herkes bir süreçten geçiyor phoshop bilmemesi ayıp değil insanca gelip sormus sana nasıl yapabilirim senin ona düzgün güzel bir dille cevap vermemen ayıp kusura bakma böyle çok fazla yerde barınamassın şutlarlar.

Kim beni şutlamış şu ana kadar da bu saatten sonra şutlayacak :D

Ve ben orada ismini vermişim araştırmak çok zor değil ._.

DF
Kusura bakmayin arkadaslar , gta v hic mapping felan yapmadim onun icin sordum Sydres Sydres , photoshopla cok calisdim ben ama öyle bisey yapiliyor diye bilmiyodum kusura bakma

DF

eyvallah kardes , sonra bi bakarim gimple hic calismadim haklisin kanser bir programm öyle gözüküyör zaten

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//