Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3dme 3ddo scriptlerini kullanıyorum. Birisi /do dan veya /me den mesaj yazınca herkes chatte görüyor. Ben bi komut attım mesala bi başkasının üstündede gözüküyr. Bİraz acil yardımlarınızı bekliyorum.
eski paketlerimden birindede bu sorun söz konusuydu, server thread hitch warning ile ilgili olabiliceğini düşünüyorum. Serverside optimizasyonu ile paketi elden geçirdiğimde düzelmişti
eski paketlerimden birindede bu sorun söz konusuydu, server thread hitch warning ile ilgili olabiliceğini düşünüyorum. Serverside optimizasyonu ile paketi elden geçirdiğimde düzelmişti
Optimize uzun iş ama sunucu startlıyken script resleme ve arkada bi işlem yapma dosya aktarma vs yani yorma makineyi ve script sayını düşür yada me do scriptini güncellle
Optimize uzun iş ama sunucu startlıyken script resleme ve arkada bi işlem yapma dosya aktarma vs yani yorma makineyi ve script sayını düşür yada me do scriptini güncellle
Makineyi zaten çok yormuyoruz /me /do scriptlerini değişdim chatte çıkmayan script kullandığımda sorun olmadı ama oda me ve do aynı dosyadaydı görünümü ayarlamıyorum malesef başka bi çözümü varmı acaba