Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım Mek91 Anti-cheat

mek91

Üye
Yasaklandı
FT Kullanıcı
Merhaba sayın üyeler bildiğiniz üzere çok fazla gereksiz hileci var sunucusunu yeni açacaklara hediyem olsun sadece ensure vermeniz yeterli dosya isimlerini değiştirmeyiniz düzgün ve stabil şekilde çalışmaz örnek webhook koydum oraya onları değiştirir iseniz çok rahat şekilde size log atacaktır.

DF
Merhaba sayın üyeler bildiğiniz üzere çok fazla gereksiz hileci var sunucusunu yeni açacaklara hediyem olsun sadece ensure vermeniz yeterli dosya isimlerini değiştirmeyiniz düzgün ve stabil şekilde çalışmaz örnek webhook koydum oraya onları değiştirir iseniz çok rahat şekilde size log atacaktır.
Ellerine Sağlık, Düşük bütçeli yeni sunucuların işine yarayacaktır.

DF
Özellikle yeni açılan sunucuların işine yarayacaktır . Paylaşımın için teşekkür ederiz.

DF
Dosyalara kendi ismini yazman üzücü, bilgi vermek gerekirse, mek_anticheat2 adlı dosya ve free paylaştığım RAC v3 sürümü ile uzun süreli güclü bir koruma sağlayabılırsınız fakat, hilecilere akıl vermek gibi olmasın belli başlı şeyler de gene %100 koruma alamazsınız ama RAC v3 ve mek_anticheat2 (antiprop) sizi bir süre tutar, korur bu dosyaların hepsini kurup koruma sağlamayı düşünenler icin malesef ki, kodların düzensizliği ve sürekli aynı işlemler sunucuyu döngüye sokar hileyi yakalamanızı da zorlaştırır.

DF
Dosyalara kendi ismini yazman üzücü, bilgi vermek gerekirse, mek_anticheat2 adlı dosya ve free paylaştığım RAC v3 sürümü ile uzun süreli güclü bir koruma sağlayabılırsınız fakat, hilecilere akıl vermek gibi olmasın belli başlı şeyler de gene %100 koruma alamazsınız ama RAC v3 ve mek_anticheat2 (antiprop) sizi bir süre tutar, korur bu dosyaların hepsini kurup koruma sağlamayı düşünenler icin malesef ki, kodların düzensizliği ve sürekli aynı işlemler sunucuyu döngüye sokar hileyi yakalamanızı da zorlaştırır.
ayarlarını ben ayarladım kendi ismimi yazmakla alakası yok iyice detaylı şekilde bakabilirsin sonuçta bunları da toplu şekilde paylaşan başka üye görmedim bayağı baktım daha iyisini yapıyorsan sen paylaş ve insanlara daha fazla yardımcı ol

DF
? İçerik hakkında daha fazla detaylı bilgilendirme güzel olabilirdi , ellerine sağlık

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//