Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mekaniklerin olduğu yerde blipler var fakat e bastığımda bennys menüsü hiçbir şekilde açılmıyor cmd'de hiçbir hata vermiyor script'in adı nedir onu da bilmiyorum sorun ne olabilir ?
Merhaba, Lütfen konunuzu 24 Saat içerisinde örnek konumuza göre düzenleyiniz. Örnek Konu (aldığınız hatanın ss'i , eğer cmd ye atıyorsa cmd'ye atan hatanın ss'i ve hata atan ilgili kod satırını atınız.) İyi Forumlar Dilerim , Saygılarımla..
Merhaba, Lütfen konunuzu 24 Saat içerisinde örnek konumuza göre düzenleyiniz. Örnek Konu (aldığınız hatanın ss'i , eğer cmd ye atıyorsa cmd'ye atan hatanın ss'i ve hata atan ilgili kod satırını atınız.) İyi Forumlar Dilerim , Saygılarımla..
Mekaniklerin olduğu yerde blipler var fakat e bastığımda bennys menüsü hiçbir şekilde açılmıyor cmd'de hiçbir hata vermiyor script'in adı nedir onu da bilmiyorum sorun ne olabilir ?
Resource dosyaları içerisinde aradım bennys scripti kullanılıyordu fakat benny's adında herhangi bir script bulamadım başka ne adlarla geçtiğini de bilmediğim için bir şey yapamadım.
Paket 2 haftadır sorunsuz çalışıyordu nedense 2 gün önce başladı bu sorun. Mekanik için blip gözüküyor fakat e bastığımda menü gelmiyor. Bugün tekrardan sql restartladım hatta ama olmadı.