Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CevaplandıMerhaba market satin al basiyorum magzalar zinciri diye birsey cikiyor ama hicbirsey yok nasil düzeltebilirim satin alinabilir market scripti
Merhaba market satin al basiyorum magzalar zinciri diye birsey cikiyor ama hicbirsey yok nasil düzeltebilirim satin alinabilir market scripti orda ne yazmasi lazim
Merhaba market satin al basiyorum magzalar zinciri diye birsey cikiyor ama hicbirsey yok nasil düzeltebilirim satin alinabilir market scripti orda ne yazmasi lazim
database'ine marketleri eklemen gerekiyor. Marketler yoksa orda satın alınabilecek marketleri göstermez. Şu an işteyim akşam marketlerin database'ini atayım sana.
database'ine marketleri eklemen gerekiyor. Marketler yoksa orda satın alınabilecek marketleri göstermez. Şu an işteyim akşam marketlerin database'ini atayım sana.
Buyur hocam. DB ismini kendine göre düzenle. Ekle. eğer olmaz ise tekrar yaz bakarım ben. yalandan yardım edenler var görüyorum ki. DB üzerinden hallet demişler. DB atan yok