Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Meslek

Mustafa61

Üye
FT Kullanıcı
Mesela kasapçılık mesleğini kopyalıyıp ismini değiştirsem başka meslek yapabilirmiyim ve işkura nasıl eklerim örnek (çiftçi)

DF
Dostum Sadece Öyle Bitmiyor Öncelikle:Klosörün İsmi Cartel Diyelim Ve Sen Bunu Mafia Yapacaksın
1.Öncelikle Cartel klosörünün içine girip client dosyasını aç Ondan Sonra Ctrl F Yaparak Cartel Olan Dosyaların Hepsini Mafia Yap(1. Kural Bitti)
2.Ondan Sonra Config Dosyasını Açıyoruz Ve Yukarda Dediğim Şeyleri Tekrarlıyoruz Yapıyoruz
3.Locales Dosyasını Açıp En Klasörüne Geliyoruz Vve Yukardaki Dediğim Şeyleri Uyguluyoruz Tekrardan
4.Databasein ismi diyelimki esx_cartelsql Sen Bunu esx_mafiasql Yapıcaksın
5. Son Ve Son Adım Databaseyi Okutmadan Databseye Sağ Tık Yap ve Notepad İle Aç.Açtıktan Sonra Cartel Yazan Her Satırı Mafia İle Değiştirdikten Sonra Okutabilirsin

DF
Dostum Sadece Öyle Bitmiyor Öncelikle:Klosörün İsmi Cartel Diyelim Ve Sen Bunu Mafia Yapacaksın
1.Öncelikle Cartel klosörünün içine girip client dosyasını aç Ondan Sonra Ctrl F Yaparak Cartel Olan Dosyaların Hepsini Mafia Yap(1. Kural Bitti)
2.Ondan Sonra Config Dosyasını Açıyoruz Ve Yukarda Dediğim Şeyleri Tekrarlıyoruz Yapıyoruz
3.Locales Dosyasını Açıp En Klasörüne Geliyoruz Vve Yukardaki Dediğim Şeyleri Uyguluyoruz Tekrardan
4.Databasein ismi diyelimki esx_cartelsql Sen Bunu esx_mafiasql Yapıcaksın
5. Son Ve Son Adım Databaseyi Okutmadan Databseye Sağ Tık Yap ve Notepad İle Aç.Açtıktan Sonra Cartel Yazan Her Satırı Mafia İle Değiştirdikten Sonra Okutabilirsin
Bilgin için saol bunu iskura nasıl eklerim

DF
tablodaki 0 değeri işkurda mesleği gösterir 1 değeri deaktif eder komutla verirsin.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//