Selamlar çok sevdiğim bir arkadaşımdan elime bir paket geçti. Paket tamamen Türkiye roleplayi için hazırlanmış herşey türkçe her neyse uzatmıyorum neredeyse herşeyi değiştirdim fakat polis olsun doktor olsun skinlerini değiştiremedim türk polisi skinleri var ve o skinlerin datasını bulamadım.
Aşağıya hem skinin hem de polis mesleğinin config.lua dosyasındaki skin bölümünün fotoğrafını bırakıyorum umarım yardımcı olan biri çıkar, bugün bana yarın size arkadaşlar iyi forumlar diliyorum fivemturk.net seviyoruz ♥
2. Görüntüdeki yeşil yazıdan dolayı main.lua'ya gitsene kardeşim diyebilirsiniz gittim baktım çok karışık bu konuda bilgisi olan yardımcı olsun lütfen..
Aşağıya hem skinin hem de polis mesleğinin config.lua dosyasındaki skin bölümünün fotoğrafını bırakıyorum umarım yardımcı olan biri çıkar, bugün bana yarın size arkadaşlar iyi forumlar diliyorum fivemturk.net seviyoruz ♥
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
> skin görünümü
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
> polis meslek dosyasının config.lua skin kodları görüntüsü.2. Görüntüdeki yeşil yazıdan dolayı main.lua'ya gitsene kardeşim diyebilirsiniz gittim baktım çok karışık bu konuda bilgisi olan yardımcı olsun lütfen..