Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım Motel çalışmamaya başladı.?

• Konbuyu başlatan thankosh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 728

thankosh

Üye
FT Kullanıcı
birkaç gün önce sıkıntısız çalışan motel scriptim şimdi cmd den restart vermeden çalışmıyor ayrıca oyundan çıkıp girildiğinde yine aynı şekilde çalışmıyor yeniden başlatmak gerekiyor

birkaç gün içinde yaptığım değişiklikler :

- FXserver son sürüme güncelledim.
- Essentialmode son sürüme güncelledim.

bunlarla alakalı bir sorun olmuş olabilir mi ya da bu problemi nasıl çözebilirim.
ilk hamle olarak değiştirmek istemiyorum çünkü script güzel çalışıyordu.

DF
Son Günlerdeki Yaptığın Değişiklikleri Geri Al Ondan Sonra Zaten Sorunsuz Çalışır Dostum

DF
Son Günlerdeki Yaptığın Değişiklikleri Geri Al Ondan Sonra Zaten Sorunsuz Çalışır Dostum
Yaptığın değişiklikleri geri al.

son günlerdeki yaptığım değişikler sayesinde görünmezlik yazıların durduk yere kaybolması gibi birçok hatayı önledim açıkçası motel için onları geri almak istemiyorum. kullandığım motel scripti james ama versiyonunu bilmiyorum acaba güncel sürümünü indirebileceğim bir yer varsa motelin güncelini kursam düzelir mi ?

DF
son günlerdeki yaptığım değişikler sayesinde görünmezlik yazıların durduk yere kaybolması gibi birçok hatayı önledim açıkçası motel için onları geri almak istemiyorum. kullandığım motel scripti james ama versiyonunu bilmiyorum acaba güncel sürümünü indirebileceğim bir yer varsa motelin güncelini kursam düzelir mi ?

knkm ben paylaştım baya kişi kullandı sende kullanabilirsin hataları fixledim sorun yok şuan

DF

knkm ben paylaştım baya kişi kullandı sende kullanabilirsin hataları fixledim sorun yok şuan

Geri dönüşünüzü bekliyorum o halde.

Scripti değiştirmeden bir şey daha keşfettim

Sorunun Noktasal kaynağı şu şekilde:

motel içindeyken oyundan çıkıp girdiğimiz zaman oda içerisindeki fonksiyonlar gözükmüyor (çık,davet et,envanter) gibi ama /noclip ile tekrar haritaya döndüğümde dışardan hiçbir sıkıntı olmadığını farkettim içeri tekrar girdiğimde ise sorunsuz şekilde çalışıyordu.

tek sıkıntı motel içerisinde oyuna başladığında fonksiyonlar dışarı çıkmadan aktif olmuyor. var mıdır bununla ilgili yapabileceğim bir şey?

DF
Scripti değiştirmeden bir şey daha keşfettim

Sorunun Noktasal kaynağı şu şekilde:

motel içindeyken oyundan çıkıp girdiğimiz zaman oda içerisindeki fonksiyonlar gözükmüyor (çık,davet et,envanter) gibi ama /noclip ile tekrar haritaya döndüğümde dışardan hiçbir sıkıntı olmadığını farkettim içeri tekrar girdiğimde ise sorunsuz şekilde çalışıyordu.

tek sıkıntı motel içerisinde oyuna başladığında fonksiyonlar dışarı çıkmadan aktif olmuyor. var mıdır bununla ilgili yapabileceğim bir şey?
ben bu scriptin üzerinde 1 fixleneme daha yaptım en günceli elimde o sorun çözülmüş durumda discorddan ulaşabilirsin

DF
ben bu scriptin üzerinde 1 fixleneme daha yaptım en günceli elimde o sorun çözülmüş durumda discorddan ulaşabilirsin

aslında şuan hali hazırda çalışan scripti stabil hale getirmek en kolayı gibi gözüktüğü için bu yola girdim esx_inventoryhud a entegreli falan sadece tek bir sıkıntısı var. sizin scripti incelediğimde inventoryhud bağlama falan biraz meşakatli geldi ya da bilmediğimden sanırım.

DF

Dostum aynı hata senin scriptinde de mevcut malesef motel odasındayken oyundan çıkıp girdiğim zaman menülere erişemiyorum

DF
Geri dönüşünüzü bekliyorum o halde.

hocam sorunu çözemedim fakat şimdi yeni bir sorunla karşı karşıyayım. motel scripti serveri açtığımda çalışmıyor cmd üzerinden restart vermem gerekiyor bu neden kaynaklanıyor ensure kodları cfg içinde mevcut

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//