Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru nasıl /yenile ekleyebilirim?

• Konbuyu başlatan MIXAS
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 4K
nedemek istediğini tam olarak anlayamadım bize biraz daha bilgi verir misin?

DF
oyuncular öldüğünde bazen buga gırıyor ve diğer oyuncular göremiyor. Bunun içinde /yenile eklemek gerekiyor

DF
GTA'nın sorunu o. Hiçbir şekilde tamamıyla ölü oyuncunun yerini senkronize edemezsin. Geçici çözüm olarak yenile komutuna ClearPedTasksImmediately vs ekleyebilirsin.

DF
Son düzenleme:
yenile komutu ekle 'es:addCommand ' ile içinede bunu yaz

Kod:
ClearPedTasksImmediately(GetPlayerPed(-1))

DF
bu animasyon vb için.

./clear için instanced ile oyuncuyu bir instance a göndermen, ve olduğu yere geri getirmen gerek.

ek olarak kanama kemik kırılması vb şeyler varsa
hepsini temizlemen gerek.

GloyRP deki ./Kutsa komutu gibi kısaca
ölüyken kodu çalıştırdığında pozisyonun tüm oyuncularda güncelleniyor yani işine yarıyor evet kodun asıl amacı karakteri normal haline döndürmek yani yaptığı işi / animasyonu iptal etmek ama işini görüyor
kısacası bir video bırakayım

DF
bu animasyon vb için.

./clear için instanced ile oyuncuyu bir instance a göndermen, ve olduğu yere geri getirmen gerek.

ek olarak kanama kemik kırılması vb şeyler varsa
hepsini temizlemen gerek.

GloyRP deki ./Kutsa komutu gibi kısaca
Aslında sadece animasyon için değil. O an ne işlem yapıyorsa (dövüşme, animasyon vs) onu anında iptal ediyor. Anlık olarak karakteri ayağı kaldırdığı için de oyuncuların tekrar görmesini sağlıyor.
Bu arada öldüğünde timer koyup belirli bir sürede otomatik ClearPedTasksImmediately(GetPlayerPed(-1)) yaptırtabilirsin. Böylece komuta da gerek kalmaz.

DF
Aslında sadece animasyon için değil. O an ne işlem yapıyorsa (dövüşme, animasyon vs) onu anında iptal ediyor. Anlık olarak karakteri ayağı kaldırdığı için de oyuncuların tekrar görmesini sağlıyor.
Bu arada öldüğünde timer koyup belirli bir sürede otomatik ClearPedTasksImmediately(GetPlayerPed(-1)) yaptırtabilirsin. Böylece komuta da gerek kalmaz.
ilk önce işlemi yapıp sonra pedi çekiyor galiba. Şöyle daha iyi olmaz mıydı?

local oyuncu = GetPlayerPed(-1)

ClearPedTasksImmediately(oyuncu)

DF
Tam olarak ne yapmam gerekiyor onu söyleseniz yeter

DF
o videokini yaptım gayet güzel çalışıyor elinize sağlık ama bunu komutla nasıl yaptırırım hocam yardımcı olurmusunuz. /yenile komutu eklicem bu işleme. videodaki komutla atıyorum 10 saniye de bir yeniliyor otomatik ama bunu komuta bağlamak istiyorum. o videodaki komutların neresine ne yazıcamda /yenile gelecek. satıları bunlar;

local second = 1000
isDead = true

Citizen.CreateThread(function()
repeat
Citizen.Wait(20 * second)
until isDead == false
end)

DF
RegisterCommand("yenile", function() -- bu native yanlış olabilir hata verirse virgülün solundaki tırnak işaretini kaldır
end)

DF
Son düzenleme:
yaptım ama çalışmadı hocam. denedim bir kaç fonksiyon ama olmadı. kusura bakma vaktini alıyorum ama

DF
Güncelledim dener misin?

DF
Adam olduğunu söylemişmiydim? Gerçek bir kralsın. Çok çok teşekkür ederim. çalıştı sorunsuz şekilde. Tüm komutları silip sadece seni dediğini yazıyosun ve olay çözülüyor. Çok çok teşekkürler

DF
Adam olduğunu söylemişmiydim? Gerçek bir kralsın. Çok çok teşekkür ederim. çalıştı sorunsuz şekilde. Tüm komutları silip sadece seni dediğini yazıyosun ve olay çözülüyor. Çok çok teşekkürler
Rica ederim ayrıca teşekkürler :D

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//