Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GTA'nın sorunu o. Hiçbir şekilde tamamıyla ölü oyuncunun yerini senkronize edemezsin. Geçici çözüm olarak yenile komutuna ClearPedTasksImmediately vs ekleyebilirsin.
ölüyken kodu çalıştırdığında pozisyonun tüm oyuncularda güncelleniyor yani işine yarıyor evet kodun asıl amacı karakteri normal haline döndürmek yani yaptığı işi / animasyonu iptal etmek ama işini görüyor
kısacası bir video bırakayım
Aslında sadece animasyon için değil. O an ne işlem yapıyorsa (dövüşme, animasyon vs) onu anında iptal ediyor. Anlık olarak karakteri ayağı kaldırdığı için de oyuncuların tekrar görmesini sağlıyor.
Bu arada öldüğünde timer koyup belirli bir sürede otomatik ClearPedTasksImmediately(GetPlayerPed(-1)) yaptırtabilirsin. Böylece komuta da gerek kalmaz.
Aslında sadece animasyon için değil. O an ne işlem yapıyorsa (dövüşme, animasyon vs) onu anında iptal ediyor. Anlık olarak karakteri ayağı kaldırdığı için de oyuncuların tekrar görmesini sağlıyor.
Bu arada öldüğünde timer koyup belirli bir sürede otomatik ClearPedTasksImmediately(GetPlayerPed(-1)) yaptırtabilirsin. Böylece komuta da gerek kalmaz.
o videokini yaptım gayet güzel çalışıyor elinize sağlık ama bunu komutla nasıl yaptırırım hocam yardımcı olurmusunuz. /yenile komutu eklicem bu işleme. videodaki komutla atıyorum 10 saniye de bir yeniliyor otomatik ama bunu komuta bağlamak istiyorum. o videodaki komutların neresine ne yazıcamda /yenile gelecek. satıları bunlar;
Adam olduğunu söylemişmiydim? Gerçek bir kralsın. Çok çok teşekkür ederim. çalıştı sorunsuz şekilde. Tüm komutları silip sadece seni dediğini yazıyosun ve olay çözülüyor. Çok çok teşekkürler
Adam olduğunu söylemişmiydim? Gerçek bir kralsın. Çok çok teşekkür ederim. çalıştı sorunsuz şekilde. Tüm komutları silip sadece seni dediğini yazıyosun ve olay çözülüyor. Çok çok teşekkürler