-Ad/Soyad: Yağız Emre Kılıç
-Yaş (+17) : 26
-Günlük Aktiflik Süren: 10-12 saat
-Neden Staff olmak istiyorsun?: Birçok sunucuda oynadım. Çoğunda da yetkililik yaptım fakat artık sabit kalıp insanlarla kaynaşabileceğim bir ortam arıyorum.
-Phantom Roleplaya ne katabilirsin?: Bu soru yanlış. Ben size en fazla insanlarla aktif olarak ilgilenen ve sunucuya insan çeken bir yetkili kazandırabilirim. Bu herkeste aynıdır. Asıl soru şu - Ben oyuncular üzerinde nasıl bir izlenim bırakıcam , sizin ihtıyacınız olan personel slotunu karşılayabilecek miyim ? Bu sizin nasıl bir personel aradığınıza göre değişir.
-Stafflık size neyi çağrıştırır?: Staff olmak üstün olmak değildir. Ne diğer yetkililerden , nede oyunculardan. Aksine bütün gün çayını içip oyununu oynayabileceğin bir pozisyon değil. Sunucuna bir katkın olmalı , görevini yerine getirmelisin. Evet bi sunucu eğitmeni v.b gibi kayıt almak istemeyebilirsin ama kendi işlerinin yanında en azından desteğe bakmalısın , tek derdin sunucunun büyük sorunları değil. Zaten Sunucudaki stafflar işlerini iyi yaparsa her gün büyük problemler oluşmuyor.
-Rol Adminliği ne demektir?:Rol adminliği , herhangi olumsuz bir durumda müdahale yetkisi bulunan admindir. Bu yetkililerin görevi genelde Yapılan rolleri , Oyuncuları denetlemek . Aksi bir durumda kimse yoksa OOC Çıkma yetkisi vardır.(Abartmayacak şekilde) (Sunucudan sunucuya değişir.)
-Rol Clear nedir?: Yapılan rolün , durumun yaşanmamış varsayılması ve kaybı veya kazancı olanların o rolde kazanıp kaybettiklerinin alınması. Adam 1 pistol kazandı. O pistol alınıp kaybeden şahsa geri verilir. Rolden önceki düzen neyse ona dönmektir.
-Kayıt alırken nelere dikkat edersin?: İnsanların sunucu kurallarına uygun olup olmamasına , Ses tonlarına , fazla önemli olmasada diksiyonlarına , saygılı olup olmadıklarına ve rol bilgilerine dikkat etmek en önceliğimdir.
-Reklam yapmak zorundasın kabul ediyomusun?: Evet.
Not: Alınırsam alındığım yetkinin benim için önemsiz olduğunu , asıl amacımın sunucuda güzel roller çevirmek ve gerektiğinde ooc desteğin verilmesi olduğunu belirtmek isterim . Günlük görevimi yerine getirdiğim ve tarafınızdan bi anlaşmazlık çıkmadığı sürece sunucuyu bırakmayı düşünmüyorum. Detayları konuşmak isterseniz : Zyxsusˢᵗᵉᵖ#1164