Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım np_kashacters

marshallmathers50

Üye
FT Kullanıcı
Bu scripti bugün sunucuma ekledim hiçbirşeye dokunmadan sadece sql dosyasını databaseme okuttum. Daha sonra startını verip oyuna girdim karşıma şöyle bi ekran çıktı. Uzun süre bekledim ama hiçbir şey olmadı. unknown-8.png

DF
Bu scripti bugün sunucuma ekledim hiçbirşeye dokunmadan sadece sql dosyasını databaseme okuttum. Daha sonra startını verip oyuna girdim karşıma şöyle bi ekran çıktı. Uzun süre bekledim ama hiçbir şey olmadı. Ekli dosyayı görüntüle 4919
İncelemek adına sizden Script dosyasını sql ile birlikte rica edebilir miyim?
Script biraz fazla detay içerdiğinden dolayı dosyayı istemekteyim.

İyi Forumlar Dilerim...

DF
Bu script bende de böyle kalıyor. Pek fazla bilgim olmadığından üzerine düşmedim lakin readme kısımında bulunanları yapmanızı tavsiye ederim ben onları yaptığım halde sonuç alamadım. F8'e bi hata düşmüyor nedensizdir bilmiyorum.

Fixlemesini yapan bir kaç sunucu veya arkadaş mevcut ancak onlar sanırım sorunu açıklayacak :)

DF
test sunucunda user ve character tablolarini silip test eder misin? Yedek almayi unutma

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//