Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu scripti bugün sunucuma ekledim hiçbirşeye dokunmadan sadece sql dosyasını databaseme okuttum. Daha sonra startını verip oyuna girdim karşıma şöyle bi ekran çıktı. Uzun süre bekledim ama hiçbir şey olmadı.
Bu scripti bugün sunucuma ekledim hiçbirşeye dokunmadan sadece sql dosyasını databaseme okuttum. Daha sonra startını verip oyuna girdim karşıma şöyle bi ekran çıktı. Uzun süre bekledim ama hiçbir şey olmadı. Ekli dosyayı görüntüle 4919
Attığınız Scripti denedim fakat script bende hiç çalışmadı düşündüğüm şeyide bu sayede bulamadım f8 de hata alamıyorum diğer forum üyelerini yorumlara davet ediyorum..
Bu script bende de böyle kalıyor. Pek fazla bilgim olmadığından üzerine düşmedim lakin readme kısımında bulunanları yapmanızı tavsiye ederim ben onları yaptığım halde sonuç alamadım. F8'e bi hata düşmüyor nedensizdir bilmiyorum.
Fixlemesini yapan bir kaç sunucu veya arkadaş mevcut ancak onlar sanırım sorunu açıklayacak