Merhaba,
NPC'leri ayarlamak için No-NPC kullanıyorum. Lakin random olarak otoparktada npc araçları olsun istiyorum.
Böyle bir ayar yaptım.Oyun ayarlarından settings'ten distanceleri full yapılsa bile ideal bir rakam olduğunu düşünüyorum ancak dediğim gibi otoparkta araç bulunmasını yapamadım. Bunun olması için
Bunu mu kullanmak gerek hangisi daha verimli. Aynı zamanda bazı araçların npclerde olmamasını istiyorum. Sanırım npc_control bunu sağlıyor bana ama emin olamadım.
Bir diğer npc sorusu'da nonpcdrop scripti ben silahların düştüğünde silinmesini nodropweapon ile çözdüm. Doğal olarak bu scripte ihtiyacım kalmamış oluyor sanki doğru mu düşünüyorum?
Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
NPC'leri ayarlamak için No-NPC kullanıyorum. Lakin random olarak otoparktada npc araçları olsun istiyorum.
Kod:
Citizen.CreateThread(function()
while true do
Citizen.Wait(0)
-- Eğer oyunda NPC istemiyorsan değeri 0 olarak bırak. Ancak NPC istiyor ve yoğunluklarını ayarlayacak isen değerleri değiştirebilirsin.
SetVehicleDensityMultiplierThisFrame(0.4) -- Trafik yoğunlu
SetPedDensityMultiplierThisFrame(0.4) -- NPC/PEDS yoğunluğu
SetRandomVehicleDensityMultiplierThisFrame(0.3) -- Rastgele araçlar (otoparktan araç çıkması vs)
SetParkedVehicleDensityMultiplierThisFrame(0.3) -- Rastgele park etmiş araçlar
SetScenarioPedDensityMultiplierThisFrame(0.5, 0.5) -- Rastgele NPC/PEDS senaryoları
SetGarbageTrucks(false) -- Rastgele ortaya çıkan çöp kamyonları [true/false]
SetRandomBoats(false) -- Rastgele denizde/suda tekne çıkması [true/false]
SetCreateRandomCops(false) -- Rastgele polisler (araç/yaya)[true/false]
SetCreateRandomCopsNotOnScenarios(true) -- Rastgele polisler (senaryo değil)[true/false]
SetCreateRandomCopsOnScenarios(false) -- Rastgele polisler (senaryo)[true/false]
local x,y,z = table.unpack(GetEntityCoords(PlayerPedId()))
ClearAreaOfVehicles(x, y, z, 1000, false, false, false, false, false)
RemoveVehiclesFromGeneratorsInArea(x - 500.0, y - 500.0, z - 500.0, x + 500.0, y + 500.0, z + 500.0);
end
end)
Böyle bir ayar yaptım.Oyun ayarlarından settings'ten distanceleri full yapılsa bile ideal bir rakam olduğunu düşünüyorum ancak dediğim gibi otoparkta araç bulunmasını yapamadım. Bunun olması için
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bunu mu kullanmak gerek hangisi daha verimli. Aynı zamanda bazı araçların npclerde olmamasını istiyorum. Sanırım npc_control bunu sağlıyor bana ama emin olamadım.
Bir diğer npc sorusu'da nonpcdrop scripti ben silahların düştüğünde silinmesini nodropweapon ile çözdüm. Doğal olarak bu scripte ihtiyacım kalmamış oluyor sanki doğru mu düşünüyorum?
Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.