Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

NPC Doktor - Tüm fonksiyonlar çalışır durumda (revive,ödeme,vs.)

• Konbuyu başlatan stopw8
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 36
  • Görüntüleme 7K

stopw8

Üye
FT Kullanıcı
kfGDz6.png

Bilgilendirme - düzenlemeler:
+ Ölü ve baygın birisini götürdüğünüzde revivelamak için gerekli fonksiyonlar yoktu, sadece can veriyordu.
Gereken fonksiyonlar eklenip çalışacak şekilde düzenlendi.
+ Para çekme fonksiyonu tamamen çalışır durumda.
+ NPC doktorun bulunduğu alana girdiğimizde çıkan sol üst alert menüsündeki fiyat tamamen el ile yazılmıştı config'deki ücreti çekecek şekilde düzenlendi.
+ Menü iptal edildi. Menünün çeviri dosyaları iptal edildi. Çünkü baygın durumdaki kişilerde menüyü kontrol edecek tuşların kullanımı kapanır.
* canatan canatan adlı arkadaşa da teşekkürler başlangıcı o yaptı, devamını da getirdik.

Tedavi ücretini config.lua'dan
Kod:
Config.Price = 110 -- Edit this to your liking.
bölümünden değiştirebilirsiniz.

NOT:
salty_vehicleblackout scripti ile çakışıyor. Sorunsuz çalışması için kapatmalısınız ya da çakışan scripti düzenlemeniz gerekmektedir.

Kaynak temeli: HumanTree92 - esx_hospital

VirusTotal:
İndirme linki:

(!) esx_ambulancejob'dan sonra başlatmalısınız.

Biraz eski değil mi :)
Yenilendi :)
FiveM Forum'a düşmedi ama, FivemTurk'e nasip oldu. Yakında düşürürler ama :p

DF
Son düzenleme:
Ellerinize sağlık.

DF
Anlayamadığım bir sorun var yanına gidip E bastığımda Yes No seçenekleri olan birşey açılıyor ve ikiside yanıt vermiyor. E bastığımda ise böyle bir hata oluyor. esx_hospital çalışır vaziyette olmasına rağmen bu hatayı alıyorum, ama işin ilginç tarafı esx_hospital e restart çektiğimde yarı yarıya düzeliyor gibi. Doktorun yanında E basıyorum hem menü açılıyor hemde revive lıyor. Zaten doktor alanından uzaklaştığımda tedavi olmak için E bas 110 dolar yazıyor ama yaklaştığımda ingilizce bir şekilde tedavi olmak 250 tarzında bir yazı yazıyor. Yani ortada bir çakışma var gibi ama anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. 1365

DF
Anlayamadığım bir sorun var yanına gidip E bastığımda Yes No seçenekleri olan birşey açılıyor ve ikiside yanıt vermiyor. E bastığımda ise böyle bir hata oluyor. esx_hospital çalışır vaziyette olmasına rağmen bu hatayı alıyorum, ama işin ilginç tarafı esx_hospital e restart çektiğimde yarı yarıya düzeliyor gibi. Doktorun yanında E basıyorum hem menü açılıyor hemde revive lıyor. Zaten doktor alanından uzaklaştığımda tedavi olmak için E bas 110 dolar yazıyor ama yaklaştığımda ingilizce bir şekilde tedavi olmak 250 tarzında bir yazı yazıyor. Yani ortada bir çakışma var gibi ama anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 1365

ambulancejobdan sonra başlatın scripti

DF
Anlayamadığım bir sorun var yanına gidip E bastığımda Yes No seçenekleri olan birşey açılıyor ve ikiside yanıt vermiyor. E bastığımda ise böyle bir hata oluyor. esx_hospital çalışır vaziyette olmasına rağmen bu hatayı alıyorum, ama işin ilginç tarafı esx_hospital e restart çektiğimde yarı yarıya düzeliyor gibi. Doktorun yanında E basıyorum hem menü açılıyor hemde revive lıyor. Zaten doktor alanından uzaklaştığımda tedavi olmak için E bas 110 dolar yazıyor ama yaklaştığımda ingilizce bir şekilde tedavi olmak 250 tarzında bir yazı yazıyor. Yani ortada bir çakışma var gibi ama anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 1365
Buna benzer bir scripti de aynı anda açmış olabilir misin? S severus07

yararlı bir konu olmuş teşekkürler
Rica ederim.

DF
Ben olayı yanlış anlamışım esx_hospital bu script için gerekli birşey sanıyordum oyuzden çakışma oldu ikisinide eklediğim için, esx hospitali kaldırdım düzeldi fakat şöyle birşey var, client ve server klosörleri içerisindeki main.lua larda "esx_hospital" olan kısımları resourse dosyasına attığınız klosör ismiyle değiştirmeniz gerekiyor anladığım kadarıyla yoksa esx_hospital does not exist diyor, örneğin ben npcdoc kullanıyorum o şekilde değiştirdim. Şuan tek sorun ilk sunucuyu açtığımda yine does not exist hatası veriyor, ama scripte restart attığımda sorun tamamen çözülüyor.

DF
Ben olayı yanlış anlamışım esx_hospital bu script için gerekli birşey sanıyordum oyuzden çakışma oldu ikisinide eklediğim için, esx hospitali kaldırdım düzeldi fakat şöyle birşey var, client ve server klosörleri içerisindeki main.lua larda "esx_hospital" olan kısımları resourse dosyasına attığınız klosör ismiyle değiştirmeniz gerekiyor anladığım kadarıyla yoksa esx_hospital does not exist diyor, örneğin ben npcdoc kullanıyorum o şekilde değiştirdim. Şuan tek sorun ilk sunucuyu açtığımda yine does not exist hatası veriyor, ama scripte restart attığımda sorun tamamen çözülüyor.

Dosya içerisinde tekrar bir dosya olmamasına dikkat edin Client içinde Eventler ne ile çağırıldıysa dosya ismini onun ile değiştirip düzenleyin sorun kalmaz kolay gelsin.

DF
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, startı ambulancejob tan sonraya taşıyınca düzeldi.

DF
şöyle bir sıkıntı mevcut hocam tedavi olduktan sonra kaldırıldıktan sonra araç ile kaza yapınca tekrar doktrun yanına ışınlıyor

DF
Sadece sunucuda doktor olmadığında aktif olsa daha iyi olur ayrıca ceranim0x ceranim0x 'un dediği gibi sonrasnda doktorun yanında spawnlıyor.

DF
Şu an test etme imkanım olmadığı için kararlı bir çözüm değildir. Aciliyeti olanlar aşağıdaki kod değişimlerini deneyebilir. Deneyenler sonucu yazarsa sevinirim.

client/main.lua'dan
Kod:
        ESX.SetPlayerData('lastPosition', formattedCoords)

TriggerServerEvent('esx:updateLastPosition', formattedCoords)
bu satırları silin.

DF
Şu an test etme imkanım olmadığı için kararlı bir çözüm değildir. Aciliyeti olanlar aşağıdaki kod değişimlerini deneyebilir. Deneyenler sonucu yazarsa sevinirim.

client/main.lua'dan
Kod:
        ESX.SetPlayerData('lastPosition', formattedCoords)

TriggerServerEvent('esx:updateLastPosition', formattedCoords)
bu satırları silin.

bu sefer kaza yapınca arabanın yanında direk doğuyor

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//