Arkadaşlar iyi günler sizden ricam hobi olarak yapılan balıkcılık işkur meslegi olan cöpcülük gibi vb şeyleri atarmısınız bulamıyorum malesef ayrıca bir sorum daha olucak pakette ki blipler blipsbuilderda da cıkmıyor makinede baktıgımız zamanda cıkmıyor isim degiştiremiyoruz yada ne biliyim konumunu degiştiremiyoruz kalıcı olarak kaldı bi iki tanesi bunları nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevinirim bu konuda da.
+ son olarak
npcye ot satma yapıcam fakat npcleri acmam gerekli npc araclarını kilitli olmasını istiyorum öyle yapıncada normal oyuncuların araclarınıda npc olarak görüyor ve sorun cıkartıyor galeriden alınan arac npc olarak gözüküp adamın garajına gitmiyor saglam calışan bi scripti olan atabilirmi lütfen.
+ son olarak
npcye ot satma yapıcam fakat npcleri acmam gerekli npc araclarını kilitli olmasını istiyorum öyle yapıncada normal oyuncuların araclarınıda npc olarak görüyor ve sorun cıkartıyor galeriden alınan arac npc olarak gözüküp adamın garajına gitmiyor saglam calışan bi scripti olan atabilirmi lütfen.