Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gençler ben sunucumuzu daha gerçekçi yapmak için bir şey arıyorum.Bir oyuncu ölünce karakterinin de gitmesini, yeni bir karakter oluşturma zorunluluğu olmasını nasıl sağlayabilirim?
herhangi bir olay olduğunda ölmüyor, bayılıyor. Bayıldıktan sonra ise 30 dakika içinde ölüyor ve eski karakterinin yerine yeni karakter açılması isteniyor diye biliyorum.
herhangi bir olay olduğunda ölmüyor, bayılıyor. Bayıldıktan sonra ise 30 dakika içinde ölüyor ve eski karakterinin yerine yeni karakter açılması isteniyor diye biliyorum.
Mantık olarak yapılabilir bir şey ancak arka planda çok soruna neden olabilir. Ölen kişiyi oyundan düşürürsün kick ile.
Daha sonra ölen kişinin tüm user ve character tablosunda bulunan verilerini silersin böylelikle bir sonra ki oyuna girişte yeni karakter açmak zorunda kalır. Item tablosunu da silmeyi unutma orayı silmezsen açtığı yeni karakterde tüm eşyalar geri gelecektir.
Mantık olarak yapılabilir bir şey ancak arka planda çok soruna neden olabilir. Ölen kişiyi oyundan düşürürsün kick ile.
Daha sonra ölen kişinin tüm user ve character tablosunda bulunan verilerini silersin böylelikle bir sonra ki oyuna girişte yeni karakter açmak zorunda kalır. Item tablosunu da silmeyi unutma orayı silmezsen açtığı yeni karakterde tüm eşyalar geri gelecektir.