Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Olympus Roleplay Ekip Alımı Ve Admin Alımı Açıktır NONWL

S2XKiller

Üye
FT Kullanıcı
Merhabalar Ben Azat Yaklaşık 6 Senedir Fivem , Ragemp , Mta platformlarında Rol Yapıyorum Rol yapmamın Yanı Sıra Bir Çok Sunucularda 'da Admin Kadrosunda Ve Yönetim Kadrolarında Bulundum. Ve Son Zamanlarda Fivem platformunun Yavaş Yavaş Kalitesizleşmesi Ve Pay To Win Bir Sisteme Dönüşmesine Tanık Oluyoruz Ve Bu Kalitesiz Low Rp sunucularan Sıkılıp Kendi Sunucumuzu Açmaya Karar Verdik Şuan Aktif Olarak 25 Kişilik Admin Kadromuz Ve Sunucumuzun İçerisinde ise Yaklaşık Bizi Açılışta 70-80 Civarı Çekmesini Sağlayacak Ekiplerimiz Mevcuttur. Sunucumuzun Açılış Tarihi Olarak İse 20.03.2025 Tarihini Düşünüyoruz. Eğer Sunucumuzda Oyuncu Olarak Veya Admin Olarak Katılmak İsterseniz Sizleride Aramıza Bekleriz... Detaylı Bilgi İçin: azat_can Dm Yoluyla Veyatta Dc Sunucumuza katılarak Bizlerle iletişime Geçebilirsiniz:

Ek Bilgilendirme Olarak İse Yönetim Kadrosunda Bulunduğum Sunucular: Ragemp Tabanlı : Gladio Ve Legend Adlı Projeler. / Fivem platformundaki Sunucular HSRP , UnionV , CelestiaRp VE 01RP Adlı Sunuuclarda Yönetim Kadrosunda Bulundum...

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//