Öncelikle selamlar. Sunucumuz henüz açık değildir ve açılış tarihi de yetkililerin durumuna göre belirlenecektir. Yani development ile alakalı kısım neredeyse bitti diyebilirim. Konuyu asıl açma sebebim sunucu için TESTER bulmaktı. Fakat testerleri ayrı, yetkili ekibini ayrı yapmaktansa bir yetkili ekibi alıp onlarla beraber test işine girmeyi düşünerek bu konuyu açıyorum. Yetkililer kesinlikle belli bir şeye zorunlu kılınmayacaktır. Malum, zaten yetkili olan çoğu kişi destekte günlük stres oranını fazlasıyla arttırıyorken bir de ben kısıtlamak istemedim. Neyse fazla uzatmadan şartları yazayım.
Yaş Sınırlaması : Sunucuda whitelist alımları +16 yapmayı düşünüyorum. Ama yetkililerin de +17 olması gereklidir.
İstediğiniz Günlük Online Süre : Hepimiz insanız, günlük 4-5 saat ve üstü benim için yeterlidir.
Aradığınız Özellikler : Mülakatta soruları siz belirlemiyorsunuz. Belli 3 adet sorumuz ve alternatifleri dahil cevapları bulunuyor. Desteklik olaylar için ise rol bilgisi kesinlikle olmalıdır. Herhangi bir yanlış cezalandırmada yetkilinin kademesi 1 aşağı düşecektir.
İletişim Adres : Sunucu discordu
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kişisel discordum Lesimo#0002NOT: SUNUCUDA BOL BOL ADMİN ROL PASI OLACAKTIR. HATTA BU ROL PASLARI TÜM OYUNCULARI ETKİLEYECEKTİR.