Arkadaşlar herkese selamlar! Ben ve Arkadaşım güzel bir hem rol yapabileceğimiz hem kullanıcıların isteklerini yerine getirmeye çalışacağımız, oyun içi veya server içi durumları organize ve ekipçe sorun oldukça yapabileceğimiz güzel bir sunucu arıyoruz her hangi bir "Yok işte makinayı verin - Yok işte serveri verin - Yok işte bizim dediğimiz olsun" gibi hitamlar da bulunmuyor ve de istemiyoruz zaten amacımız güzel bir eğlence ortamı oluşturmak güzel dostluklar arkadaşlıklar kurmak ve insanlara elimizden geldiğince yardım etmek kaliteli bir ortam oluşturmak. ? Şimdi biraz kendimiz için detaylardan bahsedelim ;
Bizim Yapabileceklerimiz :
Bizim Yapabileceklerimiz :
- Discord kısmında Yüksek düzey bilgiye sahibiz.(Çoğunlukla ben)
- Developer kısmında az bilgiye sahibiz. (araba ekleme vs.)
- Oyun içi kısmında Rol Terimlerini ve bir çok admin komutunu hızlı işlevli kullanabiliriz.
- Kodlama kısmında basic bir "Launcher" gibi işlerde de ben biraz daha bilgiliyim.
- Online süremiz değişiyor genelde günün neredeyse 10 ila 12 saati aktif olabiliyoruz.
- Yaş kısmında Ben 20 Arkadaşım 22 yaşında.
- Daha önceki tecrübelerimiz de Arma 3 ve SAMP'ta bulunmaktadır.
- Web Site Dizayn vs gibi işlerde de genel de ben daha bilgiliyim. (Bilişim Mezunuyum)
Ek olarak bunların dışında gerçekten kalıcı olabileceğimiz güzel bir server arıyoruz ayriyetten gayet güzel "Rol Terimlerine" uygun bir şekilde rol yapabiliyoruz hikayemiz, karakterimiz gayet planlı programlı. Aşağıya discord adresinizi bırakmanız halinde sizlere hemen geri dönüş yapabiliriz! Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. ?