Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yetkili Olmak İstiyorumOrtak Olabileceğim Bir Sunucu Arıyoyorum.
Merhaba Öncelikle, Yeni açılan yada hali hazırda açılmış sağlam bir sunucuya ortak olmak istiyorum. Vds, key, paket gibi masraflarında Tamamını karşılayabilirim.Discord Adresinizi Paylaşırsanız Size Ulaşabilirim.
Multi Theft Auto sunucusuna ortak olmayı düşünür müydünüz? Maddi desteğiniz karşılığında hisse satın almak gibi. İlgileniyorsanız bana ulaşabilirsiniz. Dilerseniz yönetimde bulunun, dilerseniz yanlızca ortak girin ve gelirinize bakın.
Kardeşim sanal sunucum (vds), ts3 adresim, paketim, 35 kişilik yönetim ekibim var, 60 tane de oyuncum var. Her şeyim hazır senden 1 adet isteğim olacak müsait bir zamanda iletişime geçebilir misin ? Earle#9953
Kardeşim sanal sunucum (vds), ts3 adresim, paketim, 35 kişilik yönetim ekibim var, 60 tane de oyuncum var. Her şeyim hazır senden 1 adet isteğim olacak müsait bir zamanda iletişime geçebilir misin ? Earle#9953