Merhaba, yakında açıyor olacağım FiveM zor roleplay sunucusu için oyun içiyle ve discord sunucusuyla ilgilenecek yetkili arıyorum. Benim hakkımda bilgi sahibi olmak isteyenler forumdaki gönderilerime bakabilir, merak ettikleri şeyleri ise çekinmeden sorabilirler.
Alacağım yetkili için aradığım özellikler:
Sunucu henüz düzenleme aşamasında, yakın bir tarihte sunucu tanıtımı videosu yayınlanacak ve discord girişleri açılacaktır. Alınan yetkililer server'ın test aşamasında oyuna girip düzenlemelere katkıda bulunacaktır.
Açılacak sunucu maks. oyuncu kapasitesi: 64
Giriş türü: whitelist(başvuru ve mülakat)
İyi Forumlar ✌
iletişim discord: bynonper#5047
Alacağım yetkili için aradığım özellikler:
- 19 yaş veya üzerinde olmalı.
- Profesyonel çalışmalı.
- adminpower kullanımı 0 olmalı. (profesyonel bir log sistemi ile takip edileceğiniz için ufak birkaç şey yaparım sorun olmaz şeklinde düşünenler dahi başvurmasınlar.)
- Diğer takım arkadaşlarıyla sürekli ve etkili bir şekilde iletişim içinde olmalı.
- Oyunu aktif bir oyuncu olarak oynayıp, bulduğu hata ve gereken düzenlemeleri bana bildirebilmeli.
Sunucu henüz düzenleme aşamasında, yakın bir tarihte sunucu tanıtımı videosu yayınlanacak ve discord girişleri açılacaktır. Alınan yetkililer server'ın test aşamasında oyuna girip düzenlemelere katkıda bulunacaktır.
Açılacak sunucu maks. oyuncu kapasitesi: 64
Giriş türü: whitelist(başvuru ve mülakat)
İyi Forumlar ✌
iletişim discord: bynonper#5047