Sunucu dolu olmasına rağmen rol yapmayan veya yapamayan insanlardan sıkıldınız mı?
Ozark Roleplay, kaliteli oyuncuların toplandığı, hoş scriptleri ve haritası olmasına rağmen yüksek FPS veren, meslekleriyle sizlere güzel bir rol sunan bir sunucu önünüze sunuyor. Sizlere uzun uzun anlatıp çok baymak istemiyorum. Size, bizi diğer sunuculardan ayıran şeylerden bahsetmek istiyorum.
Makinemiz: x5670 2x 64 GB ramli makinedir
Sunucumuzda neler var?
- Bilgisayarınızı zorlamiyacak harita modları
- RP'yi güzelleştiren scriptler
- Sistemiyle sizlere sunulan Yüksek FPS ve Düşük Ping
- İlgili yönetim ekibi
Peki rolü güzelleştiren neler var?
- Fail RP yapmayan oyuncular
- Kaliteli ve rol yapan kişiler
- Toplanma ve etkinlik alanları (Barlar, Stand up yerleri, Mekanlar)
- Silah çekerken otomatik (/me) komutu kullanım scripti
- Büyük silahların bagaja gidilmeden alınmama scripti
- Yeni ve zevk alabileceğiniz meslekler
- Otopark ve çekicilik sistemi
- Zorunlu Askerlik sistemi
- ve tecrübeyle edinilebilecek bir çok şey
Peki Zorunlu Askerlik Sistemi nedir, nasıl işler, sunucuya ne gibi güzellikler katar?
Gerçek hayatta olduğu gibi sunucumuzda da askerlik yapmak zorunludur. Bu süreç 4 saatlik bir süreçtir ve sunucuya daha girer girmez rolünüz başlar. Zorunlu askerlik yapan her kişi belinde siahlı değil normal askeriyede askerliğini yapacaktır. Bundan dolayı insanlara rahatsızlık gibi bir durum olmayakcaktır. Askerliğini yapmayan kişiler asker kaçağı olarak geçecektir. Whitelist'li mesleklere giriş yapamayacak ve asker kaçağıyken yakalanırsa askerliğe zorla alınacaktır. Bizi diğer sunuculardan ayıran özelliklerden biri de budur.
-Ordunun İç Hizmet Kanununun 2. Maddesi-
MADDE 2: ABD vatandaşı olan veya ikamet eden her yabancı askerliğini yapmakla yükümlüdür.
MADDE 2-1: Askerliğini yapıcak birey en az 17 yaşında olması gerekmektedir.
MADDE 2-2: Askerliğini yapıcak birey fiziksel bir tıbbi sınavı geçmesi gerekmektedir.
Sunucudaki Meslekler
- Hava Yolları (Pilot)
- Ulaşım (Otobüs Şoförü)
- Madenci
- Kasapçı
- Oduncu
- Haber Ajansı
- Nakliyat (Tırcı)
- Taksici
- Mekanik
- Otomotiv
- Emlakçı
- İnşaat
- Avcı
- Hırsız
- Otopark ve Çekici
- Doktor
- Polis
- Asker
- Barmen, Patron, Koruma
- Ve isteğinizle kurulabilecek meslekler
Sunucudaki çoğu şeyi oynayarak öğrenmeniz herkes için daha iyi olur. Bundan dolayı sizlere neden bu sunucuda oynamanız gerektiğini gösteren faktörlerden bahsettim. Sunucuyu en kaliteli sunucu yapmak için bize eşlik etmez misin?
Discord:
Ozark Roleplay, kaliteli oyuncuların toplandığı, hoş scriptleri ve haritası olmasına rağmen yüksek FPS veren, meslekleriyle sizlere güzel bir rol sunan bir sunucu önünüze sunuyor. Sizlere uzun uzun anlatıp çok baymak istemiyorum. Size, bizi diğer sunuculardan ayıran şeylerden bahsetmek istiyorum.
Makinemiz: x5670 2x 64 GB ramli makinedir
Sunucumuzda neler var?
- Bilgisayarınızı zorlamiyacak harita modları
- RP'yi güzelleştiren scriptler
- Sistemiyle sizlere sunulan Yüksek FPS ve Düşük Ping
- İlgili yönetim ekibi
Peki rolü güzelleştiren neler var?
- Fail RP yapmayan oyuncular
- Kaliteli ve rol yapan kişiler
- Toplanma ve etkinlik alanları (Barlar, Stand up yerleri, Mekanlar)
- Silah çekerken otomatik (/me) komutu kullanım scripti
- Büyük silahların bagaja gidilmeden alınmama scripti
- Yeni ve zevk alabileceğiniz meslekler
- Otopark ve çekicilik sistemi
- Zorunlu Askerlik sistemi
- ve tecrübeyle edinilebilecek bir çok şey
Peki Zorunlu Askerlik Sistemi nedir, nasıl işler, sunucuya ne gibi güzellikler katar?
Gerçek hayatta olduğu gibi sunucumuzda da askerlik yapmak zorunludur. Bu süreç 4 saatlik bir süreçtir ve sunucuya daha girer girmez rolünüz başlar. Zorunlu askerlik yapan her kişi belinde siahlı değil normal askeriyede askerliğini yapacaktır. Bundan dolayı insanlara rahatsızlık gibi bir durum olmayakcaktır. Askerliğini yapmayan kişiler asker kaçağı olarak geçecektir. Whitelist'li mesleklere giriş yapamayacak ve asker kaçağıyken yakalanırsa askerliğe zorla alınacaktır. Bizi diğer sunuculardan ayıran özelliklerden biri de budur.
-Ordunun İç Hizmet Kanununun 2. Maddesi-
MADDE 2: ABD vatandaşı olan veya ikamet eden her yabancı askerliğini yapmakla yükümlüdür.
MADDE 2-1: Askerliğini yapıcak birey en az 17 yaşında olması gerekmektedir.
MADDE 2-2: Askerliğini yapıcak birey fiziksel bir tıbbi sınavı geçmesi gerekmektedir.
Sunucudaki Meslekler
- Hava Yolları (Pilot)
- Ulaşım (Otobüs Şoförü)
- Madenci
- Kasapçı
- Oduncu
- Haber Ajansı
- Nakliyat (Tırcı)
- Taksici
- Mekanik
- Otomotiv
- Emlakçı
- İnşaat
- Avcı
- Hırsız
- Otopark ve Çekici
- Doktor
- Polis
- Asker
- Barmen, Patron, Koruma
- Ve isteğinizle kurulabilecek meslekler
Sunucudaki çoğu şeyi oynayarak öğrenmeniz herkes için daha iyi olur. Bundan dolayı sizlere neden bu sunucuda oynamanız gerektiğini gösteren faktörlerden bahsettim. Sunucuyu en kaliteli sunucu yapmak için bize eşlik etmez misin?
Discord:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: