- İstatistikte sabit
Selamlar FiveM severler!
Uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığımız PEAK 17.01.25 20:00 tarinide açılıyor! Rol yapmayı seven, kaliteli bir topluluk arayan herkesi sunucumuza davet ediyoruz.
Sunucumuzda Sizleri neler bekliyor ?
Özgün ve Akıcı Rol Sistemi: Sıfırdan yazılmış senaryolar ve etkileyici bir ekonomi sistemi, realistik rol deneyimi!
Yüksek Performanslı Sunucu: Kesintisiz ve lag-free bir deneyim.
Özel Meslekler ve Fraksiyonlar: Polis, doktor, illegal organ satıcısı ve çok daha fazlası sizi bekliyor!
Eşsiz Araçlar ve Mappings: Göz alıcı araçlar ve detaylı harita tasarımları.
Samimi ve Profesyonel Yönetim Ekibi: Her sorununuzda destek olmaya hazırız.
Katıl ve Birlikte Gelişelim!
Sunucumuza katılmak için tek yapmanız gereken discord.gg/peakrp adresine gelmek ve whitelist için mülakata katılmak. Açılışa özel etkinlikler ve heyecanınızı yüksek tutacak çekilişler de sizleri bekliyor!
Hayalinizdeki rol deneyimine hazır mısınız? Sizleri aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz!
PEAK Ekibi
"Burada hikayeler seninle yazılıyor!"
Uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığımız PEAK 17.01.25 20:00 tarinide açılıyor! Rol yapmayı seven, kaliteli bir topluluk arayan herkesi sunucumuza davet ediyoruz.
Sunucumuzda Sizleri neler bekliyor ?
Özgün ve Akıcı Rol Sistemi: Sıfırdan yazılmış senaryolar ve etkileyici bir ekonomi sistemi, realistik rol deneyimi!
Yüksek Performanslı Sunucu: Kesintisiz ve lag-free bir deneyim.
Özel Meslekler ve Fraksiyonlar: Polis, doktor, illegal organ satıcısı ve çok daha fazlası sizi bekliyor!
Eşsiz Araçlar ve Mappings: Göz alıcı araçlar ve detaylı harita tasarımları.
Samimi ve Profesyonel Yönetim Ekibi: Her sorununuzda destek olmaya hazırız.
Katıl ve Birlikte Gelişelim!
Sunucumuza katılmak için tek yapmanız gereken discord.gg/peakrp adresine gelmek ve whitelist için mülakata katılmak. Açılışa özel etkinlikler ve heyecanınızı yüksek tutacak çekilişler de sizleri bekliyor!
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
<- Bu heyecana katılmak için tıklayınız!
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
<- Tıklayarak tanıtım videomuza göz atabilirsiniz.Hayalinizdeki rol deneyimine hazır mısınız? Sizleri aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz!
PEAK Ekibi
"Burada hikayeler seninle yazılıyor!"
Ekli dosyalar
Son düzenleme: