selamlar herkese kendimi tanıtayım ismim yusuf mert özen. oynadıgımız serverlerde kullanılan admin power (admin kişilerin keleş basıp huzursuzluk vermesi,adminlerin kendilerine modlu araç yükleyip fps de sorun çıkartması, tecrübesiz/bilgisiz admin kadrosunun role admin vs. rol paslamak yerine bir mafyaya 6 kişilik admin olarak girmesi, vb. sebeplerden ötürü) huzursuzlanıp çatısında toplandığımız Community Roleplay i kurduk. ancak bu kurulum anlıyacağınız üzere developing de zorlanmakta. 1 developerimiz var ancak kendisi başka serverlerde de uğraştığı için eksik kalıyor. öğrenmek istedim başta ama bunun bir günde öğrenilmeyeceğini anlamak fazla zamanımı almadı. eğer ilgisini çeken developer arkadaşlarımız olursa bana dm yoluyla ulaşırsanız çok sevinirim. eğerki arz ederseniz admin kadrosuyla da tanışıp öyle kararınızı verebilirsiniz. amacımız zaten para kazanmak değil pay to win olmayan güzel rollerin döndüğü bir roleplay şehri kurmak.
hostingimiz kiralanmış oyuncu kadrosu oturmuş bulunmakta. paketle ilgili sorunları çözmemize yardımcı olucak arkadaşlar bana ulaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
daha çok gönüllü ve bizim tarzımıza uygun olan developerlar arıyoruz..
#?developer-ilanı kanalına mesaj gönder
hostingimiz kiralanmış oyuncu kadrosu oturmuş bulunmakta. paketle ilgili sorunları çözmemize yardımcı olucak arkadaşlar bana ulaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
daha çok gönüllü ve bizim tarzımıza uygun olan developerlar arıyoruz..
#?developer-ilanı kanalına mesaj gönder