Fivemtürk üzerinde paket ararken bu kişiye rastladım paketin fotoğrafları güzel duruyordu kişiyi discord üzerinden buldum ve paketi bana gösterdi paket gösterdiği kadarıyla hoşuma gitmişti ve maddi sıkıntıları olduğunu söyledi bende paketi beğendiğim için almaya karar verdim daha sonra kişi bana ininal barkdunu attı ve parayı kişiye yolladım daha sonra bana paketin linkini attı makinaya kurdum start verdim paket bozuk daha sonra kişiyi discord üzerinden aradım ve paketin bozuk olduğunu söyledim kişi bana paketi yanlış kurmuşsundur vs dedi ve bana gösterdiği şekilde tekrar kurmamı istedi bende onun gösterdiği şekilde tekrar kurdum ve aynı sorun vardı kişi bana kendindeki paketi drive a alıp bana atıcağını söyledi ve bir gün sonra olucağını söyledi fakat 3gündür bekliyorum hayla bir haber yok kişiyi discord üzerinden arıyorum bakmıyor mesaj atıyorum cevap vermiyor ama başka insanların mesajlarına dönüyor paketin çalışan halini hayla daha alamadım kişiye mesaj yazıyorum fakat hayla bakmıyor.
Son düzenleme: