Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruPara Transferi Yapabilen Telefon Banka Uygulaması
Birinin id sini yazarak para transferi yapabileceğimiz bir telefon banka uygulaması var mı acaba? Yoksa bu da özel olarak mı kodlanıyor? Ben sanki birçok serverda görmüştüm ama aradığımda bulamadım bir türlü. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
esx_phone3 scriptinde bu default olarak mevcut diye biliyorum. GCPhone da ise bu eklenti yok bunu en kısa süre içerisinde eklemeyi düşünüyorum yardımcı olabilirim fakat en erken 1 hafta
esx_phone3 scriptinde bu default olarak mevcut diye biliyorum. GCPhone da ise bu eklenti yok bunu en kısa süre içerisinde eklemeyi düşünüyorum yardımcı olabilirim fakat en erken 1 hafta