Fivem camiasında uzun bir süredir varım. İlk olarak ONLY ROLEPLAY'in tüm sinematiklerini yaparak hizmetlerime başladım. Başarılı olduğumu düşünüyorum. 2019 ve 2021 yıllarını bu işleri yaparak geçirdim. 2022 yılında DEEP ROLEPLAY'in işlerini yaptım, fivem türkiyede emsalsiz şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Projelerimi arttırarak kendimi geliştirdim. DEEP ROLEPLAY'in çoğu mekanını yaptım ve ek olarak oyuncuların malikanelerini tasarlamaktaydım. Oyuncuların kişisel olarak kendilerine odalar, iş tabelaları , illegal mekanla tasarlatmaları çok hoşlarına gitti ve bu hizmeti üstüne katarak devam ettirdim. Sosyal mekanlar tasarlayarak oyuncuların oyun zevkini arttırıcı işler yapıyorum. Şuanda hiçbir sunucun developerli, ve bir sunucunun MAP Developeri olmak istiyorum.
[Tecrübeler]
✓Fps Optimizasyonu
✓New York City Map
✓Ymap Mlo İç Dış Mekan Tasarımları
✓Zombi Sunucusu Mekan Tasarımları
[Yapacaklarım]
Size teklifim sunucunuzdaki map yükleme işlerini, map optimizasyonunu yapmak, küçük işleri düzenlemek, propları düzenlemek gibi hizmetler vermek.
Lakin zor işleri ücret ile yapmaktayım. İskele / Motel / Departman gibi modellenerek yapılan mekanlar benim ücret ile yaptığım işlerdir.
Sunucunuzda hata çıkaran mapleri düzenlerim ve yardımcı olurum.
Sunucunuza isteğinize uygun ymap mlo bulmaya çalışırım.
[İsteklerim]
Bunları bana sunucunuzdaki oyuncuların işlerini bağlamak kaydıyla yaptırabilirsiniz. Paslaşarak ilerleriz.
Designer permi vermeniz ve bana reklam için oda açmanız yeterli.
İletişim : Polisei#0035
Ekli dosyayı görüntüle 78700
[Tecrübeler]
✓Fps Optimizasyonu
✓New York City Map
✓Ymap Mlo İç Dış Mekan Tasarımları
✓Zombi Sunucusu Mekan Tasarımları
[Yapacaklarım]
Size teklifim sunucunuzdaki map yükleme işlerini, map optimizasyonunu yapmak, küçük işleri düzenlemek, propları düzenlemek gibi hizmetler vermek.
Lakin zor işleri ücret ile yapmaktayım. İskele / Motel / Departman gibi modellenerek yapılan mekanlar benim ücret ile yaptığım işlerdir.
Sunucunuzda hata çıkaran mapleri düzenlerim ve yardımcı olurum.
Sunucunuza isteğinize uygun ymap mlo bulmaya çalışırım.
[İsteklerim]
Bunları bana sunucunuzdaki oyuncuların işlerini bağlamak kaydıyla yaptırabilirsiniz. Paslaşarak ilerleriz.
Designer permi vermeniz ve bana reklam için oda açmanız yeterli.
İletişim : Polisei#0035
Ekli dosyayı görüntüle 78700
Ekli dosyalar
Son düzenleme: