Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
turkiyeden genel olarak engelliyorlar, key lazim olursa iletisime gecebilirsiniz ben kendim bizzat yurtdisinda yasiyorum ve key satisi da yapiyorum burda sikintisiz aliyoruz.
Key sattığını idda eden kimseye güvenmeyin her biri patreondan key alıpbunu illegal bir şekilde satıyor, uzun süredir patreondan key almaktayım ve hiç bir engelleme ile karşılaşmadım. Discord üzerinden ulaşırsanız hatanın ne olduğunu görür ve çözümlendiririz isterseniz aldığınız hatayı buradanda paylaşabilirsiniz
Key sattığını idda eden kimseye güvenmeyin her biri patreondan key alıpbunu illegal bir şekilde satıyor, uzun süredir patreondan key almaktayım ve hiç bir engelleme ile karşılaşmadım. Discord üzerinden ulaşırsanız hatanın ne olduğunu görür ve çözümlendiririz isterseniz aldığınız hatayı buradanda paylaşabilirsiniz
Büyük ihtimal bizim uyanıklılık yaptığımızı fark ettiler sen yaşadığın yeri azerbaycan secsende kartın ülkesini kontrol ediyorlar gibime geldi uyuşmuyorsa banlıyor bence