Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar phone item olarak ekledim server ve client dosyalarına marketede ekledım telefon uzerımde var fakat acılmıyor yardımcı olurmusunuz ?
es_extended: TriggerServerCallback => [xenknight:getItemAmount] does not exist hatası veriyor consolda
SCRIPT ERROR: xenknight/server/server.lua:12: attempt to index a nil value
> TriggerServerCallback (@es_extended/server/functions.lua:33)
> handler (@es_extended/server/common.lua:88) suanda böyle bir hata veriyor ?
es_extended xenknight fonksiyonunu bulamıyor onunla uyumlu es_extended kullanırsanız problem kalmaz. Ancak elimde yok diyorsanız orijinal gcphone’a geçmeniz gerekiyor.
es_extended xenknight fonksiyonunu bulamıyor onunla uyumlu es_extended kullanırsanız problem kalmaz. Ancak elimde yok diyorsanız orijinal gcphone’a geçmeniz gerekiyor.
Onu satın aldığınız kişiye sormanız daha mantıklı olur. Yanlış değilsem eğer xenknight yazan tüm yerleri gcphone olarak değiştirirsen düzelir diye umuyorum. Bunu yapıcaksan eğer yedek almayı unutma.