Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar dünden beri sorunu araştırsam da gine buraya sorma ihtiyacı duydum (günde 15 tane soru sorduğum için artık çekiniyor insan) hataya gelecek olursam. Almez phone ve qb-admin hata veriyor ve bir türlü sorunu bulamadım
qb-admin sorununu sayende çözdüm dostum çok teşekkür ediyorum. fakat phone hala devam ediyo farklı bir hata vardı rica etsem discord da konuşabilme şansımız var mı ? bir kaç soru daha sormak istiyorum değerli vaktinden bir 10 dakika çalsam benim için çok iyi olur
qb-admin sorununu sayende çözdüm dostum çok teşekkür ediyorum. fakat phone hala devam ediyo farklı bir hata vardı rica etsem discord da konuşabilme şansımız var mı ? bir kaç soru daha sormak istiyorum değerli vaktinden bir 10 dakika çalsam benim için çok iyi olur