Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, Polis garajımı güncel ve yeni arabalardan oluşturmak istiyorum. Dodge, Mercedes vs. farketmez. Elinde düzgün herşeyi çalışan paketi olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem. Teşekkür ederim.
Bende yaklaşık 4 gündür arıyorum bir paket buldum editledim içindeki araçlar. Ford Tahoe,Fors Taurus(VORP'daki araç),Dodge Challanger,Police Transporter,Police Cruiser.Hızı da ayarlı
Bende yaklaşık 4 gündür arıyorum bir paket buldum editledim içindeki araçlar. Ford Tahoe,Fors Taurus(VORP'daki araç),Dodge Challanger,Police Transporter,Police Cruiser.Hızı da ayarlı
Şöyle söyleyeyim normalde tasarım ile uğraşıyorum daha local kuralı 4-5 gün oldu hatalarım var yanlış bilgi verirsem kusura bakmayın. Araçlardaki ilk sıkıntı çakarlarının çok az parlaması bunun çözümünü bulursanız veya bulan birisi bildirirse sevinirim. Şu anlık sadece interceptoru paylaşmak istiyorum. Server dosyalarındaki resources dosyasının içine "[replacements]" adlı klasörü oluşturun ve araba dosyasını içine atın. Klasörün içineki police.xml dosyasını els scriptinin içindeki vcf adlı klasöre atın ve startlarını verin. /car police yazdığınızda arac gelecektir. Ek olarak police-boost scripti ile ayarladım hızlarını kısacası hızlarını police-boost adlı script ile kendiniz ayarlamanız lazı.