Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru POLİS GPS SİSTEMİ DESTEK

imbusyman

Üye
FT Kullanıcı
Selamlar, ben sunucuya Polis ve EMS GPS ekledim fakat haritada LSPD ve EMS olarak isimler gözüküyor. Ben bu haritada yazan isimleri kişilerin Oyun içi isimleri olarak nasıl ayarlayabilirim ya da GPS itemini nasil kullanilabilir hale getirip GPS ismini polisin veya doktorun girmesini saglayabilirim. VORP’ta olan telsiz kodu olayı gibi yani

DF
Ben de Polislerin ve Emslerin üstünden çıkmıyor gps item olarak atabilir misiniz var ise

DF
Selamlar, ben sunucuya Polis ve EMS GPS ekledim fakat haritada LSPD ve EMS olarak isimler gözüküyor. Ben bu haritada yazan isimleri kişilerin Oyun içi isimleri olarak nasıl ayarlayabilirim ya da GPS itemini nasil kullanilabilir hale getirip GPS ismini polisin veya doktorun girmesini saglayabilirim. VORP’ta olan telsiz kodu olayı gibi yani
Bende sizin kullandıgınız GPS'i arıyorum..LSPD + EMS birbirini GPS'de görsünler şeklinde, benimle paylaşırmısınız ? Belki isimleri düzeltirsem size geri gönderebilirim

DF
Gps i item olarak nasıl yaptınız anlatabilir misiniz?

DF
forumda paylaşıldı bu arayın bulursunuz

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//