Polisler için zaten "policegps" adı altında halihazırda bir item mevcut. Bu eşyanın herhangi bir fonksiyonu yok
Policejob içerisinde GPS zaten mevcut bir şekilde geliyor. Ben bu mevtur olan terimi şartlandırmak istiyorum. Örnek : Envanterinde "policegps" itemi olmayan kişi haritadan silinecek. Denediğim kodlar ise şu şekilde;
Herhangi bir hatam varmı tam anlayamadım? Ayrıca şu şekilde deneme de yaptım fakat yine de beceremedim;
Script herhangi bir hata vermiyor. İlk başlangıçta eğer üzerinde "policegps" yoksa göstermiyor lakin 1 defa "policegps" satın alındığı zaman envanterden yere de atsanız birisine de verseniz haritadan silinmiyor.
Policejob içerisinde GPS zaten mevcut bir şekilde geliyor. Ben bu mevtur olan terimi şartlandırmak istiyorum. Örnek : Envanterinde "policegps" itemi olmayan kişi haritadan silinecek. Denediğim kodlar ise şu şekilde;
Kod:
ESX.TriggerServerCallback('esx_policejob:getItemAmount', function(quantity)
if not isDead and PlayerData.job ~= nil and PlayerData.job.name == 'police' and quantity > 0 then
ESX.TriggerServerCallback('esx_society:getOnlinePlayers', function(players)
for i=1, #players, 1 do
if players[i].job.name == 'police' then
local id = GetPlayerFromServerId(players[i].source)
if NetworkIsPlayerActive(id) and GetPlayerPed(id) ~= PlayerPedId() then
createBlip(id)
end
end
end
end)
end
end, 'policegps')
Herhangi bir hatam varmı tam anlayamadım? Ayrıca şu şekilde deneme de yaptım fakat yine de beceremedim;
Kod:
for k, existingBlip in pairs(blipsCops) do
ESX.TriggerServerCallback('esx_policejob:getItemAmount', function(quantity)
if quantity <= 0 then
RemoveBlip(existingBlip)
end
end, 'policegps')
end
Script herhangi bir hata vermiyor. İlk başlangıçta eğer üzerinde "policegps" yoksa göstermiyor lakin 1 defa "policegps" satın alındığı zaman envanterden yere de atsanız birisine de verseniz haritadan silinmiyor.