Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fix koordinatlarını teke indirip ve polis garajına xyz çekerseniz bunu çözersiniz. Mekaniklerin polis garajına gelip araç repairlemesi biraz saçma kaçar değil mi?
öyle yatım zaten ayrıca altta whitelistedjob bölümü var oraya sadece police yazdım normalde sadece pols permi olanalr tamir edebilmeli ama mekaniklerde yapabiliyor.
öyle yatım zaten ayrıca altta whitelistedjob bölümü var oraya sadece police yazdım normalde sadece pols permi olanalr tamir edebilmeli ama mekaniklerde yapabiliyor.
İşte diyorum ki. Teknik açıdan bakarsanız yapabilir evet. Bunu rol sunucusunda kullanıcaksınız. Bir mekaniğin aracı alıp gelip polis garajında tamir etmesi saçma kaçmaz mı? Çözüm odaklı olmamız gerek. Buda bir çözüm. Polisler doğal olarak buna izin vermiyecektir.