Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Etiketlememdeki amaç kimsenin konuya bakmaması veya bilenin de cevap vermemesi forumda 3-4 tane konu açtım hiçbirinde çözüme ulaşamadım ama bilen vardır eminim. Sadece yardım eden olmuyor.
Aarek6295 Merhabalar eğerki blips durumunu true yaptığınız zaman gözükmüyor ise örnek olarak vereyim engelleyen bir script eski sürüm dosyalarda genel olarak kullanılıyor diye biliyorum noplayerblips tarzında kullanmış olduğunuz scriptleri bilmediğim için pek fazla birşey diyemiyorum kullandığınız scriptleri kontrol edip playerblips'lerini kapatan dosyayı kapatırsanız aktif olucaktır.
Aarek6295 Merhabalar eğerki blips durumunu true yaptığınız zaman gözükmüyor ise örnek olarak vereyim engelleyen bir script eski sürüm dosyalarda genel olarak kullanılıyor diye biliyorum noplayerblips tarzında kullanmış olduğunuz scriptleri bilmediğim için pek fazla birşey diyemiyorum kullandığınız scriptleri kontrol edip playerblips'lerini kapatan dosyayı kapatırsanız aktif olucaktır.