- Discord
- doguukan
-
Çete - Aile - Kartel - YOK !
EKİP ALIMLARI AÇIK !
Yönetim kadromuz 23 yaş üzeri, yıllardır FiveM'de hem oyuncu hem de yönetici pozisyonunda bulunmuş 15 kişilik geniş yönetim kadrosu ile amacımız en kısa sürede oyuncu istekleri üzerine hizmet vermek. Sunucumuzun genel amacı HardRP'yi öne çıkartmak ve yapılan rollerden zevk alınmasını sağlamak , yeni dostluklar kurmak isterseniz sizleri de aramızda görmek isteriz.
Yeni açılmış olan, ekibimiz ile birlikte uzun süredir üzerinde çalıştığımız Fivem Hard-Sosyal Roleplay sunucumuza siz değerli oyuncularımızı da bekliyoruz.
-Sunucumuzda HARD RP kurallarından taviz verilmeyecek olup, başvuru yaparken bunu dikkate almanızı rica ederiz.
-Sunucumuzda BAĞIŞ sistemi bulunmamaktadır.
Discordumuza gelip kayıt hakkında bilgi alabilirsiniz.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
-
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Çete - Aile - Kartel - YOK !
EKİP ALIMLARI AÇIK !
Yönetim kadromuz 23 yaş üzeri, yıllardır FiveM'de hem oyuncu hem de yönetici pozisyonunda bulunmuş 15 kişilik geniş yönetim kadrosu ile amacımız en kısa sürede oyuncu istekleri üzerine hizmet vermek. Sunucumuzun genel amacı HardRP'yi öne çıkartmak ve yapılan rollerden zevk alınmasını sağlamak , yeni dostluklar kurmak isterseniz sizleri de aramızda görmek isteriz.
Yeni açılmış olan, ekibimiz ile birlikte uzun süredir üzerinde çalıştığımız Fivem Hard-Sosyal Roleplay sunucumuza siz değerli oyuncularımızı da bekliyoruz.
-Sunucumuzda HARD RP kurallarından taviz verilmeyecek olup, başvuru yaparken bunu dikkate almanızı rica ederiz.
-Sunucumuzda BAĞIŞ sistemi bulunmamaktadır.
Discordumuza gelip kayıt hakkında bilgi alabilirsiniz.
Ekli dosyalar
-
Hakkımızda.jpg629 KB · Görüntüleme: 5
-
page.jpg118.2 KB · Görüntüleme: 18
-
Hakkımızda.jpg629 KB · Görüntüleme: 26
-
page3.jpg127.8 KB · Görüntüleme: 19
-
page4.jpg169.8 KB · Görüntüleme: 18
-