Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba . qb baking kullanıyorum fakat iban ile değil id ile işlem yapmasını istiyorum yapmıyor. kart çıkar dediğimde kartı çıkarmıyor atm leride kullanamıyorum . qb malum paketin v2sini kullanıyorum bunu nasıl çözebilirim .
Arkadaşlar merhaba . qb baking kullanıyorum fakat iban ile değil id ile işlem yapmasını istiyorum yapmıyor. kart çıkar dediğimde kartı çıkarmıyor atm leride kullanamıyorum . qb malum paketin v2sini kullanıyorum bunu nasıl çözebilirim .
Neden id ile islem yapmak istedigini tam anlamis degilim, cümle fivem camiasinin iban sistemine geçmek istemesinin sebebi kisi offline oldugunda bile banka islemleri gerçeklestirilebiliyor.
Eger gene de id sistemine geçmek istiyorum diyorsan o zaman editledigin kodlari gözden geçir, setcreditcard kullanirken yolladigin data bos oldugundan dolayi hata veriyor, büyük ihtimal burada iban numarasini gönderiyor, buradan onu çikar.
Ayriyetten server tarafinda datayi alirken veya yazdirirken iban i da sil.