Selamlar öncelikle herkese, paket konusunda bir iddiam yoktur, öncelikle bunu söyleyerek söze başlamak istedim, kendi sunucum için yaptığım bir paketti fakat yeterince ilgi görmediği ve kitle toplayamadığımız için açmama kararı almıştık. Paket elimde çürüyüp gideceğine bu işi gerçekten yapmak isteyen kişilere satmak en azından verdiğim emeğin karşılığını almak istedim.
Test sunucu vardır, discord üzerinden iletişime geçerseniz eğer, test sunucusu bilgilerini atabilirim. Discord: ltcry
FIYAT: 1500TL
Kendi yazmış olduğum SA:MP Style Commands:
Açıkcası satış konularında ne gösterilir tam olarak bilmiyorum ama, faction temalı bir sunucu açmak istediğimden dolayı, illegal odaklı bir sistemi var,
Uyuşturucu satış:
Genel İllegal tanıtım:
Map baya bir sıkıntılıydı, bu yüzden baya bir düzeltme yaptık, işte duvarların içinden falan geçebiliyordunuz, görünmez objeler vardı. Hepsini düzelttik. ( Elbette gözden kaçanlar olmuştur.)
Mini map ve blipler, ( olabildiğince blip kullandık.)
PD mapleri
Ve fazlası, ayrıca konuya yavaş yavaş görsel ve video eklemesi yaparım, müsaitlik durumum olduğu sürece ve şu an uğraştığım projeden vakit bulabildiğim her boşlukta konuyu güncellemeye çalışacağım, ayrıca fikirleriniz varsa, değişmesi eklenmesi gereken şeyleri vesaire iletirseniz, ilgilenir değiştiririm. Teşekkürler iyi günler herkese, saygı ve sevgi. Discord: ltcry
Not paketi sınırlı kişiye satacağım, bilginize. Bu yüzden paket belirli bir satış gördüğü zaman konuyu sileceğim.
Test sunucu vardır, discord üzerinden iletişime geçerseniz eğer, test sunucusu bilgilerini atabilirim. Discord: ltcry
FIYAT: 1500TL
Kendi yazmış olduğum SA:MP Style Commands:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
| Farkındayım script yazılması zor bir script değil, bu yüzden paketle beraber ücretsiz vereceğim. Ekstra olarak scriptin satışını da yapmayı düşünmüyorum.Açıkcası satış konularında ne gösterilir tam olarak bilmiyorum ama, faction temalı bir sunucu açmak istediğimden dolayı, illegal odaklı bir sistemi var,
Uyuşturucu satış:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Genel İllegal tanıtım:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Map baya bir sıkıntılıydı, bu yüzden baya bir düzeltme yaptık, işte duvarların içinden falan geçebiliyordunuz, görünmez objeler vardı. Hepsini düzelttik. ( Elbette gözden kaçanlar olmuştur.)
Mini map ve blipler, ( olabildiğince blip kullandık.)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
PD mapleri
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ve fazlası, ayrıca konuya yavaş yavaş görsel ve video eklemesi yaparım, müsaitlik durumum olduğu sürece ve şu an uğraştığım projeden vakit bulabildiğim her boşlukta konuyu güncellemeye çalışacağım, ayrıca fikirleriniz varsa, değişmesi eklenmesi gereken şeyleri vesaire iletirseniz, ilgilenir değiştiririm. Teşekkürler iyi günler herkese, saygı ve sevgi. Discord: ltcry
Not paketi sınırlı kişiye satacağım, bilginize. Bu yüzden paket belirli bir satış gördüğü zaman konuyu sileceğim.
Son düzenleme: