Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet dostum affına sığınarak söylüyorum fazla bilgim yok qb hakkın da. disc inventory kullanamam sanırım qb nin de kendine ait bi inventory si olur diye düşünmüştüm
ya dostum kısacası benim isteğim alt yapısı qb olan bi paket fakat klasörü açtığımda 1 tane bile script olmayan datasına girdiğim de item list de bile 1 tane item olmayan bir paket
ya dostum kısacası benim isteğim alt yapısı qb olan bi paket fakat klasörü açtığımda 1 tane bile script olmayan datasına girdiğim de item list de bile 1 tane item olmayan bir paket
gerçekten çok teşekkür ederim hem bu blog da userların ilgilenmesi ayrı mod ların bile hem işini yapıp hem ilgilenmesi çok daha farklı bi mesele çok teşekkür ediyorum ❤❤❤❤❤
Dosya olarak paylaşılan database dosyasını yani .sql dosyasını HEİDİSQL programı aracılığı ile çalıştıracaksın, boş bir sutün oluştur ve boş alana bırak, sonrasında f9'a bas ve sonrasında sol tarafdaki tablolara tıklayıp F5 at
Dosya olarak paylaşılan database dosyasını yani .sql dosyasını HEİDİSQL programı aracılığı ile çalıştıracaksın, boş bir sutün oluştur ve boş alana bırak, sonrasında f9'a bas ve sonrasında sol tarafdaki tablolara tıklayıp F5 at