yardımcı olunabilir, olunabilir hoş ta, paranın bir item olmasının gerçekçi olduğu doğrudur ancak bunu yapmanı katiyen tavsiye etmiyorum.
Bir çok dupe metodu var. QB paket değil QBALLAH paket gelse yine de bir yolu bulunup dupe yapılıyor.
QBCore'da piyasanın icad ettiği parayı iteme çevirme yolu bildiğin AddMoney() ve RemoveMoney() fonksiyonlarını OYUNCUNUN KUCAĞINA bırakıyor. Bu da yanlış. Evet, fiş çekip dupe yapma falan fixlenebilir, ama yine de başka yerden patlak verirsin.
Programlamada "safety" kuralları vardır. Oyun/yazılımın akışında kritik öneme sahip fonksiyonlar kullanıcının direkt kontrolüne bırakılmaz. Parayı iteme çevirmek bu kuralı alenen delmek oluyor.
Önüne geçer misin ha geçersin, üstüne safety metodları yazarsın, ama bunu yaparken client kodunu da server kodunu da şişirirsin. gerek yok. tavsiye etmiyorum.
ha ayrıca, bunu herkese söylüyorum; ula madem qbcore kullanıyosun demek ki qb'nin esx ve diğer altyapılara kıyasla üstün ve yeni olduğunu kabul ediyorsun, ulan adamlar o kadar gelişmiş altyapı yazmış, akıl edemediler mi sence parayı item haline getirmeyi? demek ki fivem'in gelmiş geçmiş en başarılı altyapısını yazan adamlar bile paranın item olmasında bi b0kluk görüyo. bırakın yapılan işe saygı duyun be abi.
neyse bu kadar. kısacası tavsiye etmiyorum.