Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
24 Saatte bir güncel atabilirsin, forumun kuralları böyle yoksa yetkililer işlem uygulayabilir.
Ayrıca şu konuya bakmanı öneririm. ENVANTER ( SADECE CSS DEGIL )
Bunun haricinde sağ üstte ki arama kısmına ya da google'a qbtoesx inventory css yazarsan bir çok tasarım bulabilirsin.
24 Saatte bir güncel atabilirsin, forumun kuralları böyle yoksa yetkililer işlem uygulayabilir.
Ayrıca şu konuya bakmanı öneririm. ENVANTER ( SADECE CSS DEGIL )
Bunun haricinde sağ üstte ki arama kısmına ya da google'a qbtoesx inventory css yazarsan bir çok tasarım bulabilirsin.
Bilgilendirme için sağol bu arada, muhtemelen zaten onu kullanacağım fakat yine de şansımı deneyip değişik bir şey bulabilir miyim acaba diye paylaşım yaptım.
Bilgilendirme için sağol bu arada, muhtemelen zaten onu kullanacağım fakat yine de şansımı deneyip değişik bir şey bulabilir miyim acaba diye paylaşım yaptım.
FiveM Genelinde bir çok sunucu o envanterin qb - esx halini kullanıyor. Bir süre kullanıp başka bir envantere geçiş yapabilirsin. Yenilikçi olarak şuanlık bi o var benim bildiğim.