Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüReload skill bar failleyince bir şey olmama sorunu
Selam arkadaşlar ev soyma scriptime reload skill bar ekledim
Result olan yerleri finished yaparsam faillesem veya faillemesem bile sonrası çıkmıyor result yapınca ise faillesem bile işleme devam ediyor ve kapıyı açıp içeri giriyor bilen biri yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
local result = exports['reload-skillbar']:taskBar(4000, math.random(5, 15))
if result ~= 100 then
TriggerEvent('mythic_notify:client:SendAlert', { type = 'error' , text = 'Yapamadın !'})
--burda yapamazsa maymuncuk silmesini istiyorsan envanterinin silme triggeri gelecek
else
userLever(i)
end
if result ~= 100 then
TriggerEvent('mythic_notify:client:SendAlert', { type = 'error' , text = 'Yapamadın !'})
--burda yapamazsa maymuncuk silmesini istiyorsan envanterinin silme triggeri gelecek
else
userLever(i)
end
mythic progbarda sıkıntı yok scriptin sıfır halinde sorunsuz çalışıyo herşey ben reload skill bar eklemek istiyorum ama local result yapınca e basınca bir şey olmuyor local finished yapıncada faillersen bir şey olmuyor
if result ~= 100 then
return
end
if result == 100 then
useLever(i)
end