Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SATIŞLAR DEVAM EDİYOR ARKADAŞLAR. İLETİŞİME GEÇEN İNSANLAR HACKERLAR İÇİN LABORATUVARI VE ÖZEL İLLEGAL SİSTEMİNİ ÇOK BEĞENDİ. PAKETİ SATIN ALAN ARKADAŞLARIN GELECEK VE ÖZEL OLARAK KODLANACAK HER SCRİPTTEN FAYDALANMA ŞANSI DA OLACAK.
Sadece birşeyi merak ediyorum Esrar görseli ve hacker tableti tasarımı %100 yüz bana ayit bir tasarım kendim photoshoptan yaptım bunun sende ne isi var merak ediyorum
Zaten dikkat edersen esrar gorseli değil tütün
Aynı zamanda maymuncukta
Sadece birşeyi merak ediyorum Esrar görseli ve hacker tableti tasarımı %100 yüz bana ayit bir tasarım kendim photoshoptan yaptım bunun sende ne isi var merak ediyorum
Zaten dikkat edersen esrar gorseli değil tütün
Aynı zamanda maymuncukta
Paket + makine + tokovoip kurulumu alan müşterilerimize indirimli fiyatlarımız devam etmektedir. Anahtar teslim sunucu için iletişime geçebilirsiniz. Ediz#6666
ahahaha dostum senin kuyruk acın var belli ki en azından scriptlerin dosyalarda asıl kaynağını Created by Ediz olarak değiştirip scriptleri sahiplenmedim senin gibi Çoluk çocukla muhattap etmeden beni lütfen konumdan çıkıp gider misin