Sunucu Hakkında :
Selamlar , Ben EMRAINZ .
Sizlere bugün SENSEI Roleplay Hakkında biraz bilgi vereceğim , sonrasında ise neden diğer roleplay sunucuları yerine SENSEI Roleplay'ı seçmeniz gerektiği hakkında bir kaç madde sayacağım .
Öncelikle şahsım adına konuşayım . FiveM Camiasında yaklaşık 3 senedir bulunuyorum ve 2.350+ Saatim bulunuyor .
SENSEI ROLEPLAY'ın açılma sebebi ,Şuan Türkiyede işini kaliteli ve PayToWin (P2W) Mantığında yürütmeyen bir sunucu olmaması .
Tamamiyle Bir yönetici mantığından ayrı olarak ,bizim gelişim ve güncellemelerimiz oyuncularımıza bağlı . Eğer bize mantıklı gelen bir öneri varsa , oyuncularımıza sorup, eklenip eklenmemesi konusunu tartışırız . Aynı şekilde , sırf para kazanmak için AK47 , Micro-Smg gibi OP silahları satışa sunmayız .
Script Paketimiz bu işe yıllarını vermiş birisi tarafından profesyonel bir biçimde tek tek düzenlendi , yazıldı ve optimize edildi .
Sunucumuza girdiğiniz anda aldığınız FPS Değerini gördüğünüzde mutlu olacağınızın garantisini verebilirim . Çünkü hiç bir oyuncumuzun sırf düşük FPS alıyor diye oynayamamasını istemiyoruz .
Sunucumuzda diğer sunucuların aksine asla görmediğiniz scriptler bulunuyor , Ve bunlar genel olarak sürekli karşı karşıya kaldığınız durumlarda kendini belli ediyor .
Tanıtım videomuzu izleyerek her şey hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz .
Adminlerin sürekli ağır rollerde olması yerine genel olarak SosyalRP mantığında ilerlemesi düşüncesindeyim . Örneğin ben sunucuda taksicilik yapıyorum .
Sunucumuz asla non-Whitelist olmayacak . Çünkü amacımız para kazanmak veya fazla oyuncu olması değil .
Discorda gelin kayıt olun whitelist alın gibi bir durum da yok . Discorda yalnızca Mülakata hak kazananlar girebilecek .
GoogleDocs ile oluşturduğumuz kayıt formundan onay alarak sunucumuza katılmaya hak kazanabilirsiniz .
+17 ve FiveM konusunda bilgili olan herkesi sunucumuza bekliyorum .
Discord Davet Linki =
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İletişim : 'EMRΛINZ#0001
İletişim : Alkın#4005
Son düzenleme: