Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Sunucu Arıyoruz Şerif ekibi olarak Sunucu Arıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tread

Üye
FT Kullanıcı
Merhabalar, yaklaşık 3 yıldır şerif rpsi yapan bir ekiptik. Ekip içinde 5 kişi kaldık ve daha sonra aramıza yeni kişiler katıldı.
Rp yaptığımız 3 yıl boyunca Hard rp sunucularda Rp+ alarak kendimizi ön plana çıkardık. Ancak yeni gelen ekip arkadaşlarımıza hem fivemi öğretmek ve onları şerif rolüne alıştırmak istiyorum.
Ekibimizin beklentileri:
Çok low rp dönmeyen ve gun rp nin çok az olduğu sosyal odaklı sunucular. Prime time 100-120 çeken, sunucu arıyoruz. Eğer hard bir sunucu açtıysanız, gun değil hardsa ve oyuncu bulmakta zorlanıyorsanız rol pası şartı ile oyuncu sayısı şartını düşürebiliriz.

Belirttiğim gibi ekibimin içinde bazı Fiveme başlamak isteyen ancak bilgi sahibi olmayan arkadaşlarım var ve onların bir yerden başlaması gerektiğini düşünüyorum ve bunun için sunucu arıyoruz.

Ekip içindeki yaş ortalamamız ise 20-21 civarında sadece bir adet 17 yaşında arkadaşımız var ve bir adet yayıncı dostumuz mevcut. Ekibimdeki bazı kişiler hep izlemişler oynamamışlar, hem alışma süreci hem de güzel bir başlangıç olacağını düşünüyorum.

Ayrıca rolde gezerken sadece gang üyeleri veya kimseyi görmemek gibi durumlar istemiyoruz, dediğim gibi eğer yeni sunucu açtıysanız ve hard rp teması ile ilerliyorsanız ancak oyuncu hiç yoksa düşünebiliriz.

Ekipteki kişi sayımız: 10 (oyun içinden katılım bekliyoruz),
Discord Server: //
Kullanıcı Adım: //
Teşekkürler.

DF

Ekli dosyalar

• A.NSHERIFFLOGO.png
    A.NSHERIFFLOGO.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 7
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,

Konu Sahibi isteği üzerine konu tarafımca kapatılmıştır.

İyi Forumlar Dilerim , Saygılarımla..

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//