Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lütfen Biraz düşünerek yazınız ben burda kimsenin yanına girmeyi düşünmüyorum sizin gibi kişiler olduğu için arkadaşı uyarmak istedim canım benim. İyi forumlar
Lütfen Biraz düşünerek yazınız ben burda kimsenin yanına girmeyi düşünmüyorum sizin gibi kişiler olduğu için arkadaşı uyarmak istedim canım benim. İyi forumlar
Sunucumuz yakında beta sürecine girecek olup, kaliteli yönetim ekibimizle birlikte gunrp olmadan tamamen sosyal rp olacak sunucumuzu yakında açacağız. Sizleri de yanımızda görmek isteriz.
Sah konuda bir daha alay edici bir şekilde herhangi birisiyle konuşursan yaptırım uygularım. Böyle bir konunun altında bile nasıl karşıdaki kişiyi aşağılarım diye düşünüyorsunuz yazık gerçekten.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!