Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba acaba nasıl sıralama yapmalıyım ve Couldn't start resource esx_extended hatası almam. buraya dizlimimi bırakıyorum yardımcı olursanız bilmeyen ve bu işe girişen arkadaşlara büyük yardımınız dokunur
başka bir pakete geçtim başka bir sorunla karşılaştım cidden aşırı derece temel düzgün bir paket lazım bu aleme bu sorundan kurtuldum teşekkür ederim ilginiz için <3
başka bir pakete geçtim başka bir sorunla karşılaştım cidden aşırı derece temel düzgün bir paket lazım bu aleme bu sorundan kurtuldum teşekkür ederim ilginiz için <3
Kanki server.cfg sıralamasından olmaz bu hata genellikle. Birşey dikkatimi çekti birde bilmiyorum yanlış mı yazdın fakat esx_extended değil es_extended. Hatan bu nedenden dolayı olabilir mi?
Kanki server.cfg sıralamasından olmaz bu hata genellikle. Birşey dikkatimi çekti birde bilmiyorum yanlış mı yazdın fakat esx_extended değil es_extended. Hatan bu nedenden dolayı olabilir mi?
2. resmi göremedim pardon yukarda esx_extended yazınca belirteyim dedim. Ayrıca problem es_extended'in v1 veya v2 olması fakat diğer temel scriptlerin eski sürümle uyumlu olmasından kaynaklanabilir.