Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Intel® Xeon® E5-2697v2 @ 3.50GHz – 2 Core işlemci 2gb ram 20gb pro ssd Türkiye lokasyon açmayı düşünüyorum 16 kişilik olcak her 6 saatte 1 res yeterlimi bukadar server için ? Sade bir cevap bekliyorum yine
Bir sorum daha olcak yukarda verdiğim bilgilere göre sunucu wipe gerektirirmi ? Rust sunucuları çökmemesi düzenli olarak wipelanır.Bu fivemdede varmı ?
Bir sorum daha olcak yukarda verdiğim bilgilere göre sunucu wipe gerektirirmi ? Rust sunucuları çökmemesi düzenli olarak wipelanır.Bu fivemdede varmı ?
Dostum makinanın önemi kadar paketin optimizasyonu da önemlidir kendi sunucumdan örnek vericek olursam AMD RYZEN 5 3600X 2 CORE 8GB RAM ile 60 kişiye kadar oynatabiliyorum sıfır lag ile diğer soruna gelicek olursak eğer logu sql'e değilde discord'a çektiricek olursan pek bir sorun olucağını düşünmüyorum ama eğer logları sql'e yazdırırsan belirli bir süreden sonra logları temizlemen gerekecektir.
Dostum makinanın önemi kadar paketin optimizasyonu da önemlidir kendi sunucumdan örnek vericek olursam AMD RYZEN 5 3600X 2 CORE 8GB RAM ile 60 kişiye kadar oynatabiliyorum sıfır lag ile diğer soruna gelicek olursak eğer logu sql'e değilde discord'a çektiricek olursan pek bir sorun olucağını düşünmüyorum ama eğer logları sql'e yazdırırsan belirli bir süreden sonra logları temizlemen gerekecektir.
Kendi çok eskiden kullandığım bir script var.Yani logları discord Botuma yazdıracağım.sizce bu sisteme paket optimize olmasa bı nasıl oynatır yani kaç kişi kaç saat boyunca stabil bir şekilde
kendi kullandığın suncuu adında konmuşuyorsun senşin suncuunda 350 tane sadece araba car + 500 scriptten bahsediyorsun 2gb ram yaklaşık 25 30 kişiyi rahat oynatır ama sıkıntısız bir pakette bu daha düzgün bir açıklama